Smartmi Fan Heater
Összes TOP termék

Smartmi Fan Heater

18976
24 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Raktáron (beszállítónál)

  Biztonsági irányelv

(adataid körültekintően kezeljük)

  Házhoz visszük a csomagot

(Gyorsan és biztonságosan kezelve)

  14 napos termékvisszaküldés

(a nyugodt vásárlás érdekében)

Leírás

Smartmi Ventilátoros Hősugárzó

Az intelligens konvekciós hősugárzó gyorsan és hatékonyan felmelegíti bármely teret. Az eszköz innovatív megoldásai és tervezése lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználjuk képességeit, hogy mindig élvezhessük a megfelelő hőmérsékletet.

9.jpg

Meleg minden helyen

A széles, 90 fokos légkibocsátó rendszer lehetővé teszi a helyiség gyors és pontos fűtését. 1,5 m-es meleg levegő kibocsátásának köszönhetően stabil áramlás alakul ki, így a hő minden szögre eljut.

6.jpg

Gyors hatás

A PTC kerámia fűtőrendszer 2000 W-os óriási teljesítménye már csak 3 másodperc alatt elkezdi emelni a hőmérsékletet a beindítást követően, és mindössze 10 másodperc után stabil üzemi szintet ér el. Egy hatékony légkibocsátási mód kombinációjával a hősugárzó nagyon rövid idő alatt fűti a helyiséget a kívánt hőmérsékletre.

1.jpg

Csendes motor működés

Az eszköz nagyon csendesen működik annak ellenére, hogy a légkibocsátás elvét alkalmazza. A motor úgy van kialakítva, hogy a speciális alakú lapátok használatával minimális zajt bocsát ki. A nagyon csendes, 36 dB-os működés ellenére a hősugárzó rendkívül hatékony marad.

5.jpg

Zöld kialakítás

Az eszközt környezetbarát anyagok felhasználásával építették, amelyek megfelelnek az EU RoHS irányelvnek, és nem engedélyezik az egészségre vagy a környezetre káros anyagok használatát. Ugyanakkor a használt ABS polikarbonát anyag rendkívül tartós és ellenálló a magas hőmérsékletekkel szemben.

7.jpg

Vezeték nélküli működés

A hősugárzó akár az ágyból is vezérelhető távirányítóval. A minimalist, kis vezérlőegység az egyszerű kezelhetőség érdekében van kialakítva. Nem szükséges közvetlenül a hősugárzó felé irányítani, a 2,4 GHz-es távirányító bármely pozíciót kezelni tud.

ZNNFJ07ZM1-1.jpg

Egyszerű működési módok

Az egyszerű és intuitív módok között könnyedén választhatunk a két fő mód között: meleg és mérsékelt levegő. Emellett a készülék rendelkezik négy előre meghatározott üzemmóddal, amelyek a működési időt és a levegő hőmérsékletének beállításától függően változnak, hogy minden felhasználó igényeit kielégítse.

2.jpg

Biztonsági rendszerek

A hősugárzó speciális védelmekkel van ellátva a maximális kényelem érdekében. Ha az eszköz túlmelegszik vagy felborul, a biztonsági rendszer automatikusan levágja az áramellátást, és a hősugárzó kikapcsol. Ezenkívül a konvektor csatlakoztatásával a Xiaomi Home alkalmazáshoz bekapcsolható a gyermekvédelem.

3-1.jpg

Kompakt méret

Az eszköz kis, kompakt mérete lehetővé teszi a használatát bármely helyiségben. Mindössze 0,05 m2 helyet foglal el, így kényelmes a használata és tárolása.

8.jpg
Gyártó Smartmi
Modell Intelligens konvekciós hősugárzó
Gyártói kód ZNNFJ07ZM
Névleges teljesítmény 2000W
Névleges feszültség 230V
Névleges frekvencia 50Hz
Szín Fehér
Wi-Fi-frekvencia 2,4 GHz
Méret 230 x 220 x 608 mm
Termék részletei
18976
20 Elemek

Megadott referenciák

ean13
6970403201431
mpn
ZNNFJ07ZM
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.