JIMMY JV53 Lite Vezeték nélküli rúdporszívó
  • JIMMY JV53 Lite Vezeték nélküli rúdporszívó
  • JIMMY JV53 Lite Vezeték nélküli rúdporszívó
  • JIMMY JV53 Lite Vezeték nélküli rúdporszívó
  • JIMMY JV53 Lite Vezeték nélküli rúdporszívó
  • JIMMY JV53 Lite Vezeték nélküli rúdporszívó

JIMMY JV53 Lite Vezeték nélküli rúdporszívó

305976
JIMMY
74 340 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
3 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Jimmy JV53 Lite vezeték nélküli porszívó

A Jimmy JV53 Lite könnyen használható, ergonomikus, vezeték nélküli porszívó, 125 AW szívóteljesítménnyel, kiemelkedő hatékonysággal. A készletben található további kefék segítségével alaposan kitakaríthatja az egész lakást, a modern szűrőrendszer pedig segít a allergénok elleni harcban. Az eszköz akár 45 percig is működhet egyetlen feltöltéssel, így könnyen ki tudja porszívózni az egész házat. A Jimmy márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

2.jpg

Lehet meglepni a hatékonyságával

Az 100 000 fordulat / percen futó kefe nélküli motor biztosítja az eszköz magas teljesítményét. Ráadásul a szabadalmaztatott ciklonos technológia hozzájárul a szívóteljesítményhez és megakadályozza a porszívó eltömődését. A por, szemcsék és hajak kevés idő alatt beszívódnak. Mindez biztosítja, hogy még a legmakacsabb szennyeződések sem tudnak ellenállni a JV53 Litának.

3.jpg

Alaposan kitakarítja a padlót

A padlókefe úgy van kialakítva, hogy csökkentse a haj összegabalyodásának kockázatát. 55 mm átmérőjű tengelye puha és kemény sörtét egyaránt tartalmaz, így alkalmas finom por és nagyobb törmelék és morzsák takarítására is. Az ecset jól működik a laminált padlótól a szőnyegig.

5.jpg

Válasszon több cserélhető kefe közül

Ez a készlet több cserélhető kefét tartalmaz, amelyek segítenek a takarításban. Az hasadék kése segítségével egyszerűbben kitakaríthatja a kanapé és karosszék szűk helyeit. És a 2 az 1-ben kefével felületeket lehet porszívózni.

6.jpg

Felejtse el az allergéneket

A HEPA szűrő akár 99,97% -át beszívja a por részecskéinek. A mikroszkopikus részecskékkel szemben is hatékonynak bizonyult. Dupla ciklonrendszerrel is felszerelték, amely akár 99% -kal hatékonyan választja szét a port a levegőből. A Jimmy JV53 Lite így szükségessé válhat az allergiában szenvedők számára. Az effektív por- és egyéb allergénszűrésnek köszönhetően barátságos, tiszta és biztonságos környezetet teremthet otthonában.

7.jpg

A teljes otthoni porszívózás egyetlen feltöltéssel

A 6-cellás 2500 mAh akkumulátor felelős a JV53 Lite hosszú futásidejéért. Az eszköz akár 45 percig is működhet egyetlen feltöltéssel, ami elegendő a 350 m2-es összes padló alapos kitakarításához. A porszívó akkumulátora cserélhető, így az élettartama meghosszabbítható.

4.jpg

Kényelme érdekében készült

A porszívó mindössze 1,46 kg, amely kombinálva vezeték nélküli kialakításával kényelmes takarítást tesz lehetővé. A rövid vezeték nem korlátozza Önt - könnyen magával viheti a JV53 Litát, bárhová szüksége van rá. A porbehúzó tartály kiürítéséhez csak nyomja meg a gombot - így korlátozza az érintkezést a szennyeződéssel. Az eszköz ergonomikus is - a 65°-os dőlésszög enyhíti az izmokat és lehetővé teszi a kényelmes porszívózást.

1.jpg
  • Porszívó x1
  • Fémcső x1
  • Elektromos padlókefe x1
  • 2 az 1-ben hasadék kefe x1
  • Kefe 2 az 1-ben x1
  • Töltő x1
  • Csizma x1
Márka JIMMY
Modell JV53 Lite
Névleges feszültség 21,6 V
Névleges teljesítmény 425 W
Porbehúzó kapacitása 0,5 L
Szűrő HEPA
Akkumulátor kapacitás 25,000 mAh
Töltési idő kb. 4-5 óra
Max. munkaidő elektronikus kefe nélkül 8 perc (max. mód) / 45 perc (normál mód)
Max. munkaidő elektromos kefével 7 perc (max. mód) / 35 perc (normál mód)
Zajszint 78 dB (A)
Takarítási teljesítmény Akár 125 AW (légtömeg watt)
Súly 2,8 kg
Termék részletei
JIMMY
305976
3 db

Megadott referenciák

ean13
6946499308798
MPN (Gyártói cikkszám)
JV53 Lite

Kövess minket Facebook-on