JIMMY BX7 Pro porszívó (szürke)
  • JIMMY BX7 Pro porszívó (szürke)
  • JIMMY BX7 Pro porszívó (szürke)
  • JIMMY BX7 Pro porszívó (szürke)

JIMMY BX7 Pro porszívó (szürke)

307578
JIMMY
71 440 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Jimmy BX7 Pro kézi por és atka porszívó

Szabaduljon meg a baktériumoktól és allergénektől! A Jimmy BX7 Pro kézi porszívója hatékonyan megszünteti a port, baktériumokat és poratkákat az UV fény, az ultrahang és a 60°C-os hőmérsékletnek köszönhetően. Egy 700 W-os motorral lett felszerelve, a speciálisan kialakított keféjével pedig tökéletes a matracok, fotelek és más egyéb felületek megtisztításához. Emellett háromféle üzemmód közül is választhat, valamint porérzékelővel és egy fejlett szűrőrendszerrel is rendelkezik.

9.jpg

Búcsúzzon el az allergénektől!

Még a látszólag tiszta matracok és ágyneműk is tele lehetnek porral, allergénektől és baktériumoktól! A légzőszervi betegségek megelőzése érdekében a Jimmy BX7 Pro allergén- és pormentesítést végez. Nincs többé bőrprobléma vagy allergia - ezt a készüléket kifejezetten olyan helyek megtisztítására tervezték, ahol poratkák és baktériumok lehetnek.

8.jpg

Háromféleképpen küzdhet a poratkákkal és baktériumokkal!

A Jimmy BX7 Pro háromféle üzemmódot kínál a baktériumok és allergének elleni küzdelemhez. Az egyik a magas, 60 ° C-os hőmérsékletű módszer, amely mélyen behatol a matracokba és ágyneműkbe, elpusztítva a poratkákat és baktériumokat. A második, ultrahangos módszer hatékonyan megöli a poratkákat és más allergéneket. És végül, a 253 nm-es UV-fény 99,99%-ban eltávolítja az allergének és baktériumok.

1.jpg

Könnyedén elbánik a kosszal!

Erős, 700 W-os motorja és energiahatékony kialakítása miatt a Jimmy BX7 Pro képes gyorsan és hatékonyan megszabadulni a kosztól. Háromféle üzemmódot kínál a takarításhoz, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Alacsony, 78 dBA-os zajszintje miatt nem fogja zavarni a háztartás többi tagját.

10.jpg

Gondosan kialakított kefe

A porszívó speciális, szabadalmaztatott kefével van felszerelve, amely hatékonyan tisztítja a matracokat és egyéb felületeket anélkül, hogy károsítaná azokat. A kefe 240 mm szélességű, a kábel hossza pedig 5 méter, így a takarítás gyorsan és egyszerűen elvégezhető.

7.jpg

Hatékony szűrőrendszer

A Jimmy BX7 Pro egy speciális, szabadalmaztatott ciklonos szűrőtechnológiát és MIF szűrőrendszert használ, amely képes kiszűrni a poratkákat és a por legapróbb részecskéit is. A porszívó 0,5 literes portartállyal rendelkezik, amelyet könnyen lehet tisztítani és üríteni.

11.jpg

Porérzékelő funkció

Ne aggódjon többé, hogy elmulasztott egy helyet a takarítás során! A beépített okos szenzor érzékeli a port és egyszerűen jelez, ha a felület tiszta (zöld), közepesen koszos (narancs) vagy nagyon koszos (piros).

4.jpg

Porszívó

  • Tápkábel
  • MIF szűrő
  • Tisztító kefe
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Jimmy
Név Por és atka porszívó
Modell BX7 Pro
Teljesítmény 700W
Feszültség 220-240V
Szűrő típusa MIF
Zajszint 78dBA
Portartály kapacitása 0.5l
Kábel hosszúsága 5m
Porérzékelő Igen
60°C-os felmelegedés Igen
Felmelegedési idő Kb. 5 másodperc
LED kijelző Igen
UV fertőtlenítés Igen
Ultrahang Igen
Suly 2,7 kg
Termék részletei
JIMMY
307578
20 db

Megadott referenciák

ean13
6946499311330
MPN (Gyártói cikkszám)
BX7Pro Grey
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on