Jimmy HW10 Pro Porzsák Nélküli porszívó - Szürke
  • Jimmy HW10 Pro Porzsák Nélküli porszívó - Szürke
  • Jimmy HW10 Pro Porzsák Nélküli porszívó - Szürke
  • Jimmy HW10 Pro Porzsák Nélküli porszívó - Szürke

Jimmy HW10 Pro Porzsák Nélküli porszívó - Szürke

526325
JIMMY
197 220 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
5 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Vezeték nélküli porszívó & mosó, JIMMY HW10 Pro

Fedezze fel, hogy a takarítás könnyű és szórakoztató lehet. A JIMMY HW10 Pro nem csak alaposan porszívózza a padlót, hanem nedvesen is felmossa azt. Lenyűgöző teljesítményével és akár 80 perces üzemidővel büszkélkedhet egyetlen töltéssel. A különböző felületeken - csempétől a szőnyegekig - tökéletesen működik. Számos hasznos tartozékkal van ellátva, beleértve a kemény padlókhoz és szőnyegekhez külön hengereket. Az eszköz automatikus kefefejtisztítási és szárítási funkciót is kínál.

1.jpg

Sokoldalú 3 az 1-ben eszköz

Nemsokára minden felület tündökölhet otthonában. Az HW10 Pro tökéletes lesz álló és kézi porszívóként, de nedvesen is fel tudja mosni a padlót. Az eszközbe könnyű és erőteljes motor van beépítve, amely továbbá IPX6 vízállósággal van lezárva. Mindez lehetővé teszi, hogy gondtalanul használja - nem kell attól tartania, hogy a porszívó szivárog vagy megsérül!

4.jpg

Kiváló padlókefe - 2 hengerrel

A porszívó egy kifejezetten a padlóhoz tervezett kefével van felszerelve, aminek köszönhetően tökéletesen megbirkózik a különböző típusú felületekkel. A készletben 2 hengert is talál. Az egyikkel hatékonyan tud szőnyeget porszívózni. A másik a panelek és csempék tisztításához tökéletes - száraz és nedves szennyeződést is gond nélkül eltávolít. Ráadásul, okos kialakításának köszönhetően a kefe a szobák sarkait és a falak mentén is alaposan porszívózik.

8.jpg

Megbízható szövetséges a szennyeződés ellen

A JIMMY HW10 Pro-val pillanatok alatt megbirkózhat akár a legmakacsabb szennyeződéssel is. Az eszköz 350W teljesítménnyel tűnik ki, és erőteljes motorjának köszönhetően hatékonyan távolítja el a port, a morzsát, a hajat vagy a háziállatok szőrét. Automatikusan érzékeli a porszívózott felületeket és hozzájuk igazítja a szívóerőt. Ennek eredményeként gyorsan eltávolítja a különböző típusú hulladékot, miközben kevesebb energiát használ. Rendelkezésére állnak különböző módok is - Eco és Max (kézi porszívó) vagy Floor és Carpet (álló porszívó).

12.jpg

Felmosó funkció

Bizonyosodjon meg róla, hogy otthonában a padló ragyogóan tiszta. Az HW10 Pro porszívó felmosó funkciót kínál - víztartállyal és speciális permetezővel van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan annyi folyadékot permetezzen, amennyire a takarításhoz szükség van. Nem kell aggódnia a foltok miatt! Ráadásul az eszköz tökéletesen megbirkózik a foltokkal, kevesebb vizet használ, mint egy hagyományos felmosó. Emellett gyorsabban száradnak meg a megmosott felületek is.

3.jpg

Automatikusan tisztítja magát

Ne aggódjon a kellemetlen szagok miatt - egyszerűen tisztán tarthatja a porszívó keféjét. Még a kezét sem kell koszosnak éreznie! Az HW10 Pro lehetővé teszi az automatikus tisztítási funkció használatát - csak helyezze a támaszba és nyomja meg a gombot, a hengere és a levegőcsatornája alaposan megmosódik tiszta vízzel. Ezt követi a kefe levegővel történő óvatos szárítása. És ennyi - többé nem kell idejét pazarolnia!

10.jpg

Intelligens működés

Az HW10 Pro porszívó több okos megoldást használ, hogy működése sokkal kényelmesebb legyen. A beépített OLCD kijelző tájékoztatást nyújt az eszköz állapotáról és az aktuális akkumulátorszintjéről. Azt is emlékezteti, mikor szükséges elvégezni a kijelölt karbantartási feladatokat. A termék különböző hangüzeneteket is kínál - például értesíti majd, ha a koszos víztartályt ki kell üríteni, vagy ha az automatikus tisztítás befejeződött.

7.jpg

Akár 80 perc porszívózás

Nem szükséges feleslegesen megszakítania a takarítást a porszívó töltéséhez. Az HW10 Pro erőteljes akkumulátorral van felszerelve, amely hosszan tartó üzemidőt biztosít. Az Eco módban az eszköz akár 80 percig is fut, a Max módban akár 30 percig, a Floor módban kb. 35 percig és a Carpet módban akár 20 percig. A csomagban található állvány pedig lehetővé teszi az eszköz töltését tárolás közben. Ráadásul, ha az akkumulátor elhasználódik, kicserélheti újra - nem kell új porszívót vásárolnia!

5.jpg

Megújult dizájn

Mostantól könnyedén porszívózhat és felmophatja a padlót. A JIMMY HW10 Pro porszívó ergonomikus kialakítással rendelkezik, és keféje további kerekekkel van felszerelve, ami sokkal könnyebbé teszi a kormányzást és a használatot. Ráadásul, a koszos víz és a hulladék számára külön tartályokkal nem kell attól tartania, hogy a szennyeződés visszakerül az éppen csak lemosott padlóra.

13.jpg

Hasznos tartozékok a dobozban

A csomagban további tartozékok is találhatók, amelyek segítenek minden zeg-zugot rendben tartani. Az elektromos kefe lehetővé teszi a matracok és egyéb hasonló dolgok alapos tisztítását, míg a repedéskefe megkönnyíti a kanapék vagy fotelok mélyedéseinek porszívózását. A csomagban talál egy 2 az 1-ben kefét is, ami például bútorok felületének tisztításához tökéletes. Az érdekes kiegészítők közé tartozik még egy tisztítószeres flakon is. Segítségével könnyedén tündöklően tisztává teheti a padlót.

2.jpg

A dobozban

  • Porszívó (akkumulátorral, padlókefével és kemény felületű hengerrel)
  • Egy henger a szőnyegporszívózáshoz
  • Elektromos kefe matracokhoz
  • 2 az 1-ben bútorkefe
  • 2 az 1-ben repedéskefe
  • Tisztító kefe
  • Tisztítószer (480ml)
  • Tápegység
  • Töltő és tárolóállvány
  • Felhasználói kézikönyv
Márka JIMMY
Modell HW10 Pro
Névleges teljesítmény 350W
Névleges feszültség 25.2V
Akkumulátor 3800 mAh
Töltési idő Kb. 4-5 óra
Térfogati szint Kb. 80dBA
Tiszta víztartály kapacitása 0.5l
Koszos víztartály kapacitása 0.4l
Por tartály kapacitása 0.2l
Üzemidő (kézi porszívó) Eco: kb. 80 perc;
Max: kb. 30 perc;
Üzemidő (álló porszívó) Floor: kb. 35 perc;
Carpet: kb. 20 perc;
Termék részletei
JIMMY
526325
5 db

Megadott referenciák

ean13
6946499311699
MPN (Gyártói cikkszám)
HW10PRO
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on