UGREEN LP373 Állvány, telefon/táblagép állvány (fehér)
  • UGREEN LP373 Állvány, telefon/táblagép állvány (fehér)
  • UGREEN LP373 Állvány, telefon/táblagép állvány (fehér)

UGREEN LP373 Állvány, telefon/táblagép állvány (fehér)

304553
Ugreen
2 580 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 24., kedd   -  Foxpost automata

2024. szeptember 24., kedd   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 25., szerda   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

UGREEN 20434 táblagép vagy telefon tartó

Szereted nézni a filmeket a telefonodon vagy táblagépeden? Vagy talán gyakran beszélsz chaten barátaiddal vagy kollégáiddal? Az UGREEN állvány kényelmes használatot biztosít számodra! Az állvány magassága és dőlésszöge állítható, hogy optimálisan te szabjad az igényeidhez, és a gondosan átgondolt tervezés biztosítja az erősségét és stabilitását. A termék összecsukható, így könnyen szállíthatod. Az állvány olyan telefonokhoz és táblagépekhez is alkalmas, amelyek átlója 4-7,2 ”.

5.jpg

Állítható magasság és dőlésszög

A termék úgy van tervezve, hogy minden felhasználó az igényeinek és szokásainak megfelelően állítsa be. Az állvány maximális magassága 113,34 mm, dőlésszöge legfeljebb 90 °-ig állítható. Helyezd olyan pozícióba, hogy kényelmesen tudjad használni telefonod vagy táblagéped és a megfelelő testtartást tartsd. Ez segít elkerülni a hátfájást és a szemfáradtságot!

7.jpg

Okostelefonjaid és táblagépeid számára készült

A kiegészítő az univerzális kompatibilitására jellemző. Támogat telefonokat és táblagépeket egyaránt, amelyek átlója 4-7,2”. Használsz tokot a telefonodra? Nincs probléma! Az állvány olyan készülékekkel is kompatibilis, amelyek vastagsága akár 12,75 mm is lehet - így a tok semmiféle akadályt nem jelent majd.

4.jpg

Töltsd akkor, amikor szeretnéd, és ne szakítsd meg a film élvezetét

Nem ritka, hogy az okostelefonnak a legkevésbé alkalmas pillanatban merül le az aksija. Nézel egy filmet, éppen egy különösen izgalmas jeleneten vagy túl, és a telefon nem engedelmeskedik - az UGREEN-nel elfelejtheted az ilyen problémákat. Az állvány olyan módon lett tervezve, hogy ne akadályozza a töltőport hozzáférését. Egyszerűen bedughatsz a telefonodat vagy táblagépedet egy töltőbe, és zavartalanul élvezheted a szórakozást!

3.jpg

Mindig kéznél

Mostantól bárhol használhatod az állványt. Az UGREEN kiegészítő rendkívül könnyű és könnyen hordozható. Az összecsukás után a mérete és alakja hasonlít egy okostelefonhoz - könnyedén elfér a hátizsákodban vagy kézitáskádban. Otthon, munkahelyen, egyetemen, de akár nyaraláskor is nagyon hasznos lesz a 20434 állvány!'

2.jpg

Megbízható

Az állvány tervezésekor minden részletre ügyeltünk. A termék rendkívül tartós és stabil. Az állvány rúdja strapabíró alumíniumból készült. Az ABS és a PC-ből készült talapzatot további súllyal, fémlemezzel súlyozták - így a kiegészítő nem borul fejre áll. Alul csúszásgátló szilikonpárnák is vannak. Mindez azt jelenti, hogy az állvány stabilan tartja a táblagépet vagy a telefont, és hosszú ideig szolgálni fogja Önt.

6.jpg
Márka UGREEN
Név Multi-Angle Phone Desktop Stand With Height Adjustment
Modell 20434
Max. magasság 113,34 mm
Dőlésszög beállítása Akár 90 °
Talapzat hossza 114,95 mm
Telefon / táblagép átlója 4-7,2”
Max. telefon / táblagép vastagsága 12,75 mm
Anyag Alumínium + ABS + PC + fém + szilikon
Termék részletei
Ugreen
304553
20 db

Megadott referenciák

ean13
6957303824342
MPN (Gyártói cikkszám)
20434
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on