TELESIN 3-Way tripod TE-TRP-009
  • TELESIN 3-Way tripod TE-TRP-009
  • TELESIN 3-Way tripod TE-TRP-009

TELESIN 3-Way tripod TE-TRP-009

527431
Telesin
10 220 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Telesin 3 az 1-ben TE-TRP-009 önarckép-bot tripoddal

A Telesin TE-TRP-009 egy multifunkciós kiegészítő, amelynek önarckép-botként vagy tripodként állíthatod be a hosszát akár 55 cm-re is, vagy használhatod egyszerű stabilizátorként is. Beépített gömbcsuklójának köszönhetően szabadon állíthatod a kamera dőlésszögét és forgását. Az ergonomikus, hordozható kialakítás pedig kényelmes használatot és állandó hozzáférést tesz lehetővé a termékhez.

 

Széles körű kompatibilitás

Kedvenc eszközeid akadályoztatása nélkül élvezd a fantasztikus felvételek eredményét. A tripod egy speciális adapterrel van felszerelve, és akár 300 grammos terhelhetőséggel is rendelkezik, így kompatibilis több népszerű sportkamera- és okostelefon-modelllel is. Megjegyzés: telefonokhoz és néhány kamerához külön szerelvénnyel vagy kerettel kell rendelkezned (külön vásárolható).

 

Praktikus tripodra szerelhető kar

Használd egyszerűen, hogy eredeti videókat, videóblogokat vagy oktatóanyagokat készíthess. Csak hajtsd ki a tripod lábait, és helyezd el bármilyen sík felületen. Az eszköz nem csúszó szilikon padokkal van felszerelve a stabilitás és az elmozdulás megakadályozása érdekében. Ráadásul az állítható csuklókkal rendelkező kihúzható kar még több szabadságot ad neked, és lehetővé teszi a kamera bármilyen pozícióba állítását.

 

Készíts tökéletes önarcképet

Az eszköz tökéletesen működik önarckép-botként is - csak hajtsd le a tripod lábát. Az állítható hosszúságú funkcióval 22 és 55 cm között könnyen alkalmazkodhatsz különböző helyzetekhez. Most már könnyedén készíthetsz tökéletes önarcképet! Az eszköz további előnye az ergonomikus fogantyú, amely kiválóan illeszkedik a kezedbe és nagyon kellemes tapintású.

 

További állítási lehetőségek

Egyszerűen készíts izgalmasabb felvételeket, és rögzíts bármilyen szögből. Az eszköz egy gömbcsuklóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a rögzített kamera dőlésszögének és forgásának szabad beállítását. Kísérletezz különböző beállításokkal, és hozz létre még jobb képeket!

 

Mindig kéznél

Utasítás az utazáshoz vagy a bulikhoz? Vigye magával és sok fantasztikus fényképet készítsen! Összecsukva a termék csak 22 cm hosszú - könnyen elfér táskában vagy hátizsákban. A készletben találsz egy különleges nyakpántot is, amellyel például a selfie botot csuklódra is akaszthatod.

 

A dobozban

  • Tripod kar / önarckép-bot
  • Csavar
  • Nyakpánt
  • Használati utasítás
Márka Telesin
Modell TE-TRP-009
Önarckép-bot hossza 22-55cm
Terhelhetőség Akár 300 g-ig
Anyag ABS, PC, TPU
Méretek 223 x 49 x 44 mm
Súly Kb. 152g
Termék részletei
Telesin
527431
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974944460616
MPN (Gyártói cikkszám)
TE-TRP-009
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on