InFace CF-03D Ionos arctisztító (szürke)
  • InFace CF-03D Ionos arctisztító (szürke)
  • InFace CF-03D Ionos arctisztító (szürke)
  • InFace CF-03D Ionos arctisztító (szürke)

InFace CF-03D Ionos arctisztító (szürke)

308422
InFace
7 570 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

InFace Ion Arc készülék tojás CF-03D (szürke)

Az inFace márka terméke ionok, kék és vörös fény valamint termoterápia alkalmazásával biztosít alapos arctisztítást. Serkenti a kollagén termelődést, antibakteriális hatású és növeli a kozmetikumok hatékonyságát. Emellett a termék fröccsenésálló (IPX6), és könnyű, kompakt kialakításának köszönhetően könnyen tárolható. A csomagban található egy védelmi tok és egy USB töltőkábel.

1.jpg

Negatív ion importálása

A készülék negatív ion importot, rezgést, vörös fényt és 42° hőmérsékletet kombináló üzemmód rendelkezik. Az hő kinyitja a pórusokat, míg a magas frekvenciájú rezgés a tápanyagokat kisebb molekulákra bontja, így könnyebb lesz a felszívódásuk. Emellett a 640 nm-es hullámhosszal bíró vörös fény a bőr mélyebb rétegeibe hatolva javítja a vérkeringést és serkenti a kollagén termelődést. Közben a negatív ionok hatására a kozmetikumok jobban felszívódnak.

2.jpg

Pozitív ion exportálása

Egy másik üzemmód hőt, pozitív ionokat és rezgést használ. A 42° hőmérséklet és a kellemes rezgések javítják a vérkeringést, elősegítik az anyagcserét és helyreállítják a bőr rugalmasságát. Emellett a rezgések kisebb részecskékre bontják a sminkmaradványokat, és a pozitív ionok hatására eltávolítják őket a bőr felszínéről - ehhez helyezzünk vattapamacsot a készülék fejére.

7.jpg

Szövetségese a pattanások elleni harcban

A CF-03D 460 nm hullámhosszal bíró kék fényt használ, amelynek antiszeptikus hatása van. Eltávolítja a pattanások okozta baktériumokat, gyulladást és hegeket. A negatív ionok viszont megkönnyítik a kozmetikumok felszívódását, és sima, egészséges kinézetet biztosítanak a bőrnek.

5.jpg

Fröccsenésálló

A készülék IPX6 fröccsenővíz-állóvédelmének köszönhetően könnyebbé válik a használata. Így biztonságosan és kényelmesen használható anélkül, hogy bármiféle károsodásra aggódnánk. Megjegyzés: ne áztassa a terméket vízbe.

3.jpg

Átgondolt design

A termék szokatlan bionikus designnal vonzza a tekintetet. Emellett kisebb és könnyebb kialakítása miatt is kitűnik más hasonló termékekhez képest. Csak 75 g-ot nyom, tökéletesen illeszkedik a kézbe, így használata egyszerű és kényelmes. Emellett a szilikon borítás kellemes tapintást kölcsönöz a CF-03D-nek. Egy USB kábel is mellékelve van, amely megkönnyíti a készülék töltését - kb. 100 perc elteltével készen áll a további használatra.

6.jpg

Tartozékok

  • Arcápoló készülék tojás
  • burkolat
  • védőtok
  • töltőkábel
  • használati útmutató
Gyártó inFace
Modell CF-03D
Szín szürke
Akkumulátor kapacitása 400 mAh
Névleges feszültség 3,7 V
Névleges teljesítmény 3,7 W
Töltési idő kb. 100 perc
Súly kb. 60 g
Termék részletei
InFace
308422
20 db

Megadott referenciák

ean13
6971308400370
MPN (Gyártói cikkszám)
CF-03DSg
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on