InFace CF-05E mitesszer eltávolító kamerával (fehér)
  • InFace CF-05E mitesszer eltávolító kamerával (fehér)
  • InFace CF-05E mitesszer eltávolító kamerával (fehér)

InFace CF-05E mitesszer eltávolító kamerával (fehér)

308749
InFace
16 990 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
11 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Az inFace szakáll- és mitesszer-szívó kamerával CF-05E (fehér).

Szabaduljon meg a hibáktól és állítsa helyre arcbőrét egészséges megjelenéssel. Az inFace szívó hatékonyan eltávolítja a mitesszereket és a fehérfejeket, és 3 intenzitási szint közül választhat. Az eszköz meleg tömörítési funkciót és kék fényt kínál. Beépített kamerája van, és egy dedikált alkalmazás lehetővé teszi a fejlődés követését. Emellett a készletben 4 különböző tippet talál.

1.jpg

Meleg tömörítés

Az inFace termék meleg tömörítési funkciót kínál. Az adapter aljáról eltávolítva használja az arcán 5-10 percig. A 40°C-os hőmérséklet segít megnyitni a pórusokat, és könnyebb a mitesszerek eltávolítása. Emellett a kezelés javítja a vérkeringést, tágítja a kapillárisokat és puhítja a keratinizált bőrt. Ez megkönnyíti a mitesszerek és fehérfejek eltávolítását, és nem okoz irritációt.

9.jpg

A kék fény ereje

Ha küzdesz az aknéval és a gyulladással, az inFace szívó nagyszerű megoldás lesz számodra. Az eszköz gátolja a faggyútermelést, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A 459 nm hullámhosszú kék fény jelentőségét a nyugtató hatása és a duzzanat eltávolítása miatt kell kiemelni. Ez megkönnyíti a mitesszer eltávolítása utáni megkönnyebbülést az arcon.

5.jpg

Az eszköz működésének testreszabása az igényeidnek megfelelően

Az inFace szakáll- és mitesszer-szívó kamerával CF-05E 3 szívási szintet kínál, amelyek különböző bőrproblémákra szolgálnak. A legkisebb szint kezdőknek és érzékeny bőrűeknek ajánlott. Hatékonyan tisztítja a bőrt és eltávolítja a felesleges olajat. A közepes szintet kombinált bőrre szentelték, és megszabadul a mitesszerektől és a fehérfejektől. A legmagasabb szint viszont zsíros bőrre alkalmas, és különösen makacs mitesszerekkel foglalkozik.

4.jpg

4 tipp a csomagban

A csomagban 4 tippet találsz - mindegyik a fej másik területére és bőrtípusra készült. Az apróbb fej a különösen makacs szőrzetekre van tervezve, míg a közepes az orr szárnyaihoz hasonlóan nehezen elérhető területekre. Az ovális fej alkalmas lesz a T-zónára és az arc nagyobb területeire. A szilikon fej viszont érzékeny bőrre lesz alkalmas.

11.jpg

Kövesd nyomon a fejlődést

Az inFace CF-05E szakáll- és mitesszer-szívó emellett vezeték nélküli kapcsolaton keresztül csatlakozik okostelefonhoz vagy táblagéphez, és stabil kapcsolatot biztosít. Kompatibilis az Android és az iOS rendszerekkel. Beépített kamerája van, és lehetőséget nyújt a fotók készítésére a fejlődés nyomon követése érdekében. A képet 20-szorosára nagyítja, így biztos lehet abban, hogy a mitesszerek és fehérfejek nem maradnak figyelmeztetés nélkül. Emellett egy időzítő emlékeztetni fog arra, hogy változtassa meg a területet minden 3 másodpercben, így elkerülheti az irritációt.

12.jpg

Gondosan tervezett

A szakáll- és mitesszer-szívó porszívó kiemelkedik könnyű és kompakt kialakításával, így sikeresen viheti nyaralásra. Emellett az 800 mAh-s akkumulátor akár 60 perc működést biztosít, és a töltési idő 120 perc. Az eszköz energiáját úgy kelti életre, hogy összeköti egy kábellel egy powerbank, laptop vagy hálózati töltővel.

8.jpg

Tartalmazza

  • szakáll- és mitesszer-szívó porszívó
  • 4 tipp
Gyártó inFace
Modell CF-05E
Szín fehér
Akkumulátor kapacitása 800 mAh
Működési idő 60 perc
Pixelek 5 millió
Töltési idő 120 perc
Súly 120 g
Támogatott rendszerek Android, iOS
Termék részletei
InFace
308749
11 db

Megadott referenciák

ean13
6971308400752
MPN (Gyártói cikkszám)
CF-05Ew
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on