UGREEN CM231 Audioadapter USB-C - mini jack 3.5mm (szürke)
  • UGREEN CM231 Audioadapter USB-C - mini jack 3.5mm (szürke)

UGREEN CM231 Audioadapter USB-C - mini jack 3.5mm (szürke)

531444
Ugreen
5 680 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

UGREEN CM231 USB-C - mini jack 3,5 mm audio adapter (szürke)

Növeld meg eszközöd lehetőségeit! A CM231 adapter olyan eszközökhöz szolgál, amelyek rendelkeznek USB-C porttal, de nincs bennük 3,5 mm-es mini jack bemenet. Az eszköz lehetővé teszi, hogy egyidejűleg csatlakoztathass egy USB Típus-C kábelt és fejhallgatót hagyományos jack csatlakozóval a tableted vagy telefonodhoz. Egy pillanat alatt töltheted az eszközöd és hallgathatod kedvenc dalaidat a fejhallgatódon is. Az adapter támogatja a gyors töltési technológiát is. Érdemes megjegyezni, hogy a kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően mindig magaddal viheted.

5.jpg

Modern töltési technológiák

Az Ugreen adapter kompatibilis a legtöbb gyakran használt 3,5 mm-es audio csatlakozóval szerelt felszereléssel, ami a termék mindennapi használatát sokkal könnyebbé teszi. Mindenképpen próbáld ki hangszórókkal, mikrofonnal, vagy akár autódba szerelt sztereóval is. Emellett a CM231 támogatja a Power Delivery és Quick Charge technológiát akár 30 wattos teljesítmény mellett is játékok közben vagy filmnézéshez.

3.jpg

Magas felbontású hang

Az innovatív rendszerek beépített rendszere felelős a kapott hang magas minőségért. Így újra felfedezheted a jó hangulatot nyújtó dalokat és kristálytiszta hangzást élvezhetsz. Az ún. DAC chip pedig garantálja az zavartalan átvitelt, így elfelejtheted az idegesítő zajokat és az audio jel megszakítását.

2.jpg

A különböző eszközökhöz igazítva

Nem kell többé aggódnod a kompatibilitási problémák miatt. Az adapter kompatibilis a legnépszerűbb eszközökkel. Kitűnően működik olyan okostelefonokkal, mint például a Samsung Galaxy, a Google Pixel, a Sony, a Huawei és a Xiaomi. Sikeresen csatlakoztathatod az iPad-hez is.

1.jpg
Termék UGREEN
Model CM231
Szín Szürke
Chip DAC
Bemenet USB-C
Audio bemenet 3,5 mm (OMTP/CTIA protokol támogatással rendelkező fejhallgatókhoz)
Táp port USB-C (PD I QC gyors töltést támogat)
Méretek 3 x 1 x 4,5 cm
Kábel hossza 10 cm
Termék részletei
Ugreen
531444
1 db

Megadott referenciák

ean13
6957303861644
MPN (Gyártói cikkszám)
60164
14 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on