Havit KB878L gamer billentyűzet RGB (fekete)
  • Havit KB878L gamer billentyűzet RGB (fekete)
  • Havit KB878L gamer billentyűzet RGB (fekete)
  • Havit KB878L gamer billentyűzet RGB (fekete)
  • Havit KB878L gamer billentyűzet RGB (fekete)
  • Havit KB878L gamer billentyűzet RGB (fekete)

Havit KB878L gamer billentyűzet RGB (fekete)

308400
HAVIT
4 830 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
4 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Havit KB878L játék billentyűzet

Egy megbízható játék billentyűzetet keresel, ami akár a legdinamikusabb játékok alatt is jól teljesít? A KB878L modell kiváló választás lesz! 104 billentyűvel van felszerelve és támogatja a 19-key Key Rollover funkciót. A Windows billentyű letiltására is lehetőséged van vele. A készülék különlegessége a színes háttérvilágítása és ergonomikus kialakítása.

1.jpg

Dinamikus játékhoz tervezve

A KB878L billentyűzet sima, megbízható működésével le fog nyűgözni. Profi kapcsolóival megnyerően gyors reakcióidőt biztosít - most már könnyedén legyőzheted az ellenfeleidet és megmutathatod, ki az ura. A készülék rendkívül tartós is, a billentyűi 8 millió lenyomást bírnak.

7.jpg

A játékosok tökéletes választása

Tegye meg a játékod egyszerűbbé és már kezdéskor előnyre tehetsz szert. A KB878L billentyűzet lehetővé teszi, hogy zárd a Windows billentyűjét - többé nem kell aggódnod, hogy véletlenül lenyomod azt és kiestél a játékból, elvesztve a győzelem esélyét. A készülék támogatja a 19-kulcsos kulcsrollovert is. Így könnyedén végezhetsz bonyolult kombinációkat és nyomhatsz meg egyszerre több billentyűt anélkül, hogy konfliktusba kerülnél.

10.jpg

A kényelmed érdekében

A KB878L kiváló lehetőség azok számára, akik sok időt töltenek a számítógép előtt. Ergonomikus kialakítása lehetetlen kényelmet biztosít és lehetővé teszi, hogy elfelejtsd a csuklófájást, a kényelmetlenséget vagy a fáradtságot. A billentyűzetet a csúszásgátló felülete is különlegessé teszi, amely garantálja a kényelmet a munka és játék közben.

4.jpg

RGB háttérvilágítás

A KB878L billentyűzet nem csak funkcióival, hanem modern, stílusos kialakításával is lenyűgözi a felhasználóit. Színes háttérvilágítással van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy fantasztikus hangulatot teremts a szobádban. Továbbá az is lehetőséged van, hogy az igényeidnek megfelelően állítsd be azt. Választhatsz állandó és pulzáló fény között, valamint az is lehetséges, hogy az intenzitást szabályozd. Próbáld ki, melyik beállítás tetszik neked a legjobban!

8.jpg

Még kényelmesebb működés

Szeretnéd még egyszerűbbé tenni a számítógépes munkádat? A KB878L billentyűzet nem fog cserbenhagyni! A készülék több multimédiás gombbal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik többek között a lejátszás megállítását vagy folytatását, dal váltását vagy az e-mail bejövő levelesládádat. Emellett a megfelelő billentyűkombinációkkal például a hangerőt állíthatod az akaratodnak megfelelően vagy bekapcsolhatod a számológépet.

3.jpg
Márka Havit
Modell KB878L
Típus Membrane
Szín Fekete
Kapcsolat Kábeles
Csatlakozás USB
Billentyűk száma 104 + 6 multimédiás billentyű
Billentyű élettartama Kb. 8 millió lenyomás
Háttérvilágítás Igen
Működési feszültség Kb. 5V
Működési áram <=115mA
Súly 605g
Méretek 459x191.7x33mm
Kompatibilitás Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10
Egyéb Testreszabható háttérvilágítás, funkcióbillentyűk, WIN zár, 19 kulcsos kulcsrollover
Termék részletei
HAVIT
308400
4 db

Megadott referenciák

ean13
6939119046088
MPN (Gyártói cikkszám)
KB878L
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on