Omoton KB088 Wireless iPad keyboard with tablet holder (silver)
  • Omoton KB088 Wireless iPad keyboard with tablet holder (silver)
  • Omoton KB088 Wireless iPad keyboard with tablet holder (silver)
  • Omoton KB088 Wireless iPad keyboard with tablet holder (silver)

Omoton KB088 Wireless iPad keyboard with tablet holder (silver)

527490
Omoton
6 260 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Vezeték nélküli iPad billentyűzet táblatartóval Omoton KB088 (ezüst)

Szeretné megkönnyíteni az iPad használatát? Az Omoton vezeték nélküli billentyűzettel ezt lehetővé teheti! Ráadásul még kényelmesebbé teszi az eszközt, egy kihúzható tartóval van felszerelve, ahol elhelyezheti a táblagépét is. Sok hasznos billentyűparancsot is kínál. Az eszköz Bluetooth-on keresztül csatlakozik az iPad-jéhez, és két AA elemre van szüksége az áramellátáshoz (nem tartozék).

Omoton/KB088-Silver/1

Kihúzható tartó

Mostantól még kényelmesebben dolgozhat, jegyzetelhet vagy egyszerűen csak az internetet használhatja. Az általa biztosított speciális, kihúzható állványnak köszönhetően stabilan állíthatja fel az iPad-jét. Ez nem csak kényelmes, de a munkapadon is helyet takarít meg! Ha nem nélkülözheti az állványt, egyszerűen összehajthatja és beférheti a billentyűzetbe.

Omoton/KB088-Silver/5

Használati komfort

Az Omoton termékei kompatibilisek az iOS-el. Ez azt jelenti, hogy könnyen összepárosíthatja a kiválasztott táblagépekkel. Ráadásul a Bluetooth-on keresztüli kapcsolódás miatt élvezheti a gyors, stabil és megbízható adatátvitelt. A billentyűzet kialakítása ultrakönnyű és hordozható, így magával viheti bármilyen utazásra.

Omoton/KB088-Silver/8

Több lehetőség

Az Omoton billentyűzet kényelmét a 12 funkciógomb biztosítja. Ezeket használhatja a képernyő fényerejének vagy a hangerőnek az egyszerű beállításához. Így még több lehetősége lesz! Ráadásul az alacsony profilú billentyűk magas érzékenységet és gyors reakcióidőt biztosítanak.

Omoton/KB088-Silver/7

Áramforrás

A billentyűzet áramellátásához 2 AA elemre van szüksége (nem tartozék), amelyeket a boltokban könnyen beszerezhet. Nem kell őket gyakran cserélnie, mert hosszú üzemidőt garantálnak. Ha mégis cserélnie kellene, ne aggódjon, mert gyorsan és nagyon könnyen elvégezheti.

Omoton/KB088-Silver/9

Kiváló minőség

Az Omoton billentyűzet a legmagasabb minőségű alumíniumból készül, így nagyon ellenálló és stabil. Ráadásul kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően könnyen becsomagolható a hátizsákjába vagy táskájába. Elviheti az egyetemre, munkába vagy könyvtárba, mert a csendes billentyűknek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy a kattogás hangja zavarná valaki!

Omoton/KB088-Silver/4
Gyártó OMOTON
Modell KB088
Szín Ezüst
Kapcsolat Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth
Anyag Alumínium
Súly 450 g
Méretek 357,5 × 120 mm
Akkumulátor 2 db AA (nem tartozék)
Tervezve iPad és iOS
Termék részletei
Omoton
527490
20 db

Megadott referenciák

ean13
6975969180152
MPN (Gyártói cikkszám)
KB088 Silver
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on