Hajvágógép ENCHEN BOOST-W Set
  • Hajvágógép ENCHEN BOOST-W Set
  • Hajvágógép ENCHEN BOOST-W Set
  • Hajvágógép ENCHEN BOOST-W Set
  • Hajvágógép ENCHEN BOOST-W Set
  • Hajvágógép ENCHEN BOOST-W Set

Hajvágógép ENCHEN BOOST-W Set

307489
ENCHEN
6 050 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

A ENCHEN márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

  

ENCHEN Boost-W Set hajvágókészlet

Nem kell többet pénzt kiadnia fodrászszalonokban - most otthonában pontosan megvághatja a haját! Az ENCHEN hajvágó minőségi pengékkel van felszerelve, amelyek hosszát egy toló fésűsegédlettel 3–21 mm között állíthatja be. Az 600mAh akkumulátor hosszú működési idejét biztosítja, a csomagban található tartozékok, például olló és fodrászkendő pedig megkönnyítik a tökéletesen stílusos frizurák elkészítését.

 

Állítható pengehosszúság

Mondd búcsút annak a szükségességnek, hogy sok különböző fésűt tartsd a borotvádhoz. Az ENCHEN márkájú eszköz egy speciálisan tervezett csúszó kupakkal van felszerelve, amely lehetővé teszi a penge 7 lépéses hosszúságának beállítását 3 / 6 / 9 / 12 / 15 / 18 / 21 mm között. Ez ideálissá teszi a gyerekek hajának nyírását, a pattanások stílusának kialakítását vagy számos frizura készítését. Ennek azonban még nincs vége! Ha eltávolítja a kupakot, a hajat 0,7 mm hosszúságúra rövidítheti.

 

Hosszú működési idő - kényelmes töltés

Szabaduljon meg a kábelektől és szerezzen több mozgásszabadságot a haj vágása közben. Az ENCHEN hajvágó vezeték nélkül működhet - beépített 600mAh akkumulátorral rendelkezik. Teljesen feltöltve akár 3 hónapig is kiszolgálhatja! A csomagban található USB-C kábel lehetővé teszi a készülék kényelmes töltését töltővel, powerbankkal vagy akár laptopgal. Körülbelül 1-1,5 óra múlva a borotva ismét készen áll a munkára! A termékfel van szerelve intelligens töltésvédelemmel.

 

Pontosság és biztonság

Tudja meg, hogy a pontos hajvágás kevesebb időt vehet igénybe! A borotva minőségi kerámia vágófejjel van felszerelve, amellyel a haja gyorsan és hatékonyan vágatható, anélkül, hogy megrántaná vagy irritációt okozna. Továbbá, köszönhetően a kerek pengéknek, nem kell attól tartania, hogy megvágja magát. Mindez ideálissá teszi a készüléket mind felnőttek, mind gyerekek számára!

 

Megbízható működés - 2 sebesség választható

A modern motor felelős a borotva hatékony működéséért. 2 sebesség közül is választhat, hogy még jobban igazítsa működését igényeihez. A legtöbb esetben a Normál mód (4500rpm) tökéletesen működni fog, és a különösen vastag hajhoz a Turbo mód (5800rpm) lesz alkalmas. Ugyanakkor a készülék rendkívül csendesen működik - a zajszintje csak kb. 55dB.

 

Még több kényelem

A hajvágás soha nem volt ilyen könnyű és kényelmes. Az ENCHEN Boost hajvágó rendkívül felhasználóbarát és tökéletesen illik a kézbe, páratlan kényelmet biztosítva. Könnyű és kézreálló - nem csak otthon, hanem például nyaralás közben is sikeresen használhatja. Nem foglal sok helyet a bőröndjében! A készülék fejét könnyedén eltávolíthatja és moshatja folyó víz alatt. Ez elkerüli a baktériumok szaporodását és csökkenti a bőrproblémák kockázatát.

 

Gyakorlati tartozékok mellékelve

A csomagban több gyakorlati tartozékot is talál, amelyek megkönnyítik otthoni hajvágását. Az ollóval álmai frizuráját készítheti el, egy speciális köpeny pedig biztosítja, hogy apró, karcolózó szőrszálak ne kerüljenek a ruhájába. A pengaolaj és a tisztítókefe hasznos lehet a készülék karbantartásához. A mellékelt tartozékok segítségével otthon érezheti magát, mint egy fodrászszalonban!

 

A dobozban

  • Hajvágó toló fésűszettel
  • USB-C töltőkábel
  • 2x olló
  • Fodrászkendő
  • Tisztító kefe
  • Pengeolaj
Márka ENCHEN
Név Hajvágó
Modell BOOST-W szett
Szín Fehér
Pengehossz beállítása Igen, 7 fokozat, 3-21 mm
Sebesség Normál mód: 4500rpm;
Turbo mód: 5800rpm;
Zajszint Körülbelül 55dB
Akkumulátor kapacitás 600mAh
Töltési idő Körülbelül 1-1,5 óra
Töltőcsatlakozó USB-C
Névleges feszültség 5V
Névleges teljesítmény 5W

 

 

Termék részletei
ENCHEN
307489
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974728531181
MPN (Gyártói cikkszám)
BOOST-W Set
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on