Wireless keyboard + mouse set MOFII Bean 2.4G (White-Green)
  • Wireless keyboard + mouse set MOFII Bean 2.4G (White-Green)

Wireless keyboard + mouse set MOFII Bean 2.4G (White-Green)

321009
MOFII
6 240 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

MOFII Bean 2,4G vezeték nélküli billentyűzet + egér szett (fehér-zöld)

Tegye könnyebbé a számítógép munkáját. A MOFII Bean vezeték nélküli egér és billentyűzet folyadékosságot és kényelmet biztosít, amiről álmodik. Ergonomikus tervezésük, hosszú munkaidőjük és kompakt méretük kiemelkedik - nem foglalnak sok helyet az íróasztalán, és szállításuk nem jelent problémát. Most kényelmesen írhat vagy játszhat játékokat bárhol! Az eszközök a számítógéphez a 2,4G sávban csatlakoznak.

3.jpg

Praktikus billentyűzet

A készletben található billentyűzet 68 billentyűvel van felszerelve, amelyek rendkívül sima működést és csökkentett válaszidőt biztosítanak. Kompakt kialakítása miatt nem foglal sok helyet. Ha szükséges, könnyen beleférhet a táskájába, és magával viheti a könyvtárba, az egyetemre vagy a kávézóba. A billentyűzet használata nagyon praktikus.

1.jpg

Univerzális egér

Egy kis számítógépes egér is rendelkezésre áll, amely páratlan kényelmet biztosít a használat, a sebesség és a pontosság szempontjából. Felbontása 1200DPI, ami azt jelenti, hogy nemcsak munkához vagy általános internetes használathoz tökéletes, hanem játékhoz is. Emellett az eszköz tökéletesen illik a kézbe, és nem csúszik ki belőle. Ne féljen a csuklófájdalomtól vagy a fáradtságtól!

2.jpg

Megbízható vezeték nélküli kapcsolat

Az egér és a billentyűzet a számítógéphez a 2,4G sávban csatlakoznak - a készletben talál egy kis USB-tartót. Az alkalmazott megoldások stabil és megbízható átvitelt biztosítanak - felejtse el a késleltetéseket és az interferenciákat! Azonban ez nem minden kényelem. Az egérben van egy kis hely, ahol kényelmesen tárolhatja a vevőt, amikor nem használja. Így elkerülheti az elvesztést!

7.jpg

Hosszú munkaidő

A készülékek hosszú munkaidejükkel is kitűnnek. Az egér működtetéséhez csak egy AA elemre van szükség, a billentyűzet működtetéséhez pedig két AAA elemre van szükség. Ne féljen attól, hogy gyakran cserélni kell őket! Emellett, ha egy ideig nem használja az egeret, az automatikusan alvó üzemmódba kerül az energia megtakarítása érdekében.

4.jpg

Gondosan előkészített tervezés

Mind az egér, mind a billentyűzet ergonomikus kialakításuknak köszönhetően páratlan kényelemet nyújtanak a használat során. Mindkét eszköz modern, stílusos kialakítással rendelkezik, amely biztosan sok felhasználó tetszését elnyeri. Szemkápráztató színek teszik őket fantasztikus dekorációnak az asztalán!

5.jpg
  • Egér
  • Billentyűzet
  • USB 2.4G adapter
Márka MOFII
Modell SMK-676367A WG
Szín Fehér-zöld
Csatlakozás Vezeték nélküli
Csatlakozás 2,4G
Billentyűk száma 68
Háttérvilágítás Nem
Áramforrás 2x AAA elem
Termék részletei
MOFII
321009
20 db

Megadott referenciák

ean13
6950125750141
MPN (Gyártói cikkszám)
SMK-676367A WG
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on