Wireless keyboard + mouse set MOFII Bean 2.4G (Milk Tea)
  • Wireless keyboard + mouse set MOFII Bean 2.4G (Milk Tea)

Wireless keyboard + mouse set MOFII Bean 2.4G (Milk Tea)

321268
MOFII
7 050 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
7 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

MOFII Bean 2.4G Vezeték nélküli billentyűzet + egér készlet (Milk Tea)

Tegye egyszerűbbé számítógépe munkáját. A MOFII Bean vezeték nélküli egér és billentyűzet folyékony és kényelmes működést nyújt Önnek. Ergonomikus tervezésük, hosszú munkaidejük és kompakt méretük miatt kiemelkednek - nem foglalnak sok helyet az íróasztalán, és könnyen szállíthatók. Most már kényelmesen írhat vagy játszhat játékokat bárhol! Az eszközök a számítógéphez a 2,4G tartományban csatlakoznak.

 

Praktikus billentyűzet

A készletben szereplő billentyűzet 68 billentyűvel van felszerelve, amelyek rendkívül sima működést és csökkentett reakcióidőt biztosítanak. Kompakt kialakítása miatt nem foglal sok helyet. Ha szükség van rá, egyszerűen belefér a táskádba, és magaddal viheted a könyvtárba, egyetemre vagy kávézóba. A billentyűzet használata is nagyon kényelmes.

 

Univerzális egér

A kis számítógépes egér is rendelkezésre áll, amely páratlan használati kényelmet, sebességet és pontosságot biztosít Önnek. Felbontása 1200 DPI, ami azt jelenti, hogy nem csak munkához vagy általános internetes használathoz, hanem játékhoz is tökéletes. Ráadásul az eszköz tökéletesen illeszkedik a kézbe, és nem csúszik ki belőle. Ne félj a csuklófájdalmaktól vagy a fáradtságtól!

 

Megbízható vezeték nélküli kapcsolat

Az egér és a billentyűzet a számítógéphez a 2,4G sávban csatlakoznak - a készletben egy kis USB-vevőegységet találsz. A használt megoldás stabil és megbízható átvitelt biztosít - felejtsd el a késleltetéseket és az interferenciákat! Azonban ez nem az összes kényelmi funkció vége. Az egér belsejében van egy kis tárolórekesz, amely lehetővé teszi a vevőegység kényelmes tárolását, amikor nem szükséges. Így elkerülheted az elvesztését!

 

Hosszú munkaidő

Az eszközök hosszú munkaidejükkel is kiemelkednek. Az egér működtetéséhez csak egy AA elemre van szükség, a billentyűzet működtetéséhez két AAA elemre van szükség. Ne félj gyakran cserélni őket! Ráadásul ha egy ideig nem használod az egeret, az automatikusan készenléti módba lép, hogy energiát takarítson meg.

 

Gondosan megtervezve

Az egér és a billentyűzet egyaránt ergonomikus kialakításukkal kiemelheti használati kényelmet kínál. Mindkét eszköz rendelkezik egy elegáns, modern dizájnnal, amely sok felhasználó számára biztosan tetszeni fog. Szemkápráztató színeik fantasztikus dekorációvá teszik az íróasztaladon!

 

A dobozban

  • Egér
  • Billentyűzet
  • USB 2.4G adapter

 

Specifikáció

 

Billentyűzet

 

Márka MOFII
Modell SMK-676367AG MilkTea
Szín Milk Tea
Kapcsolat Vezeték nélküli
Csatlakozás 2,4G
Billentyűk száma 68
Háttérvilágítás Nem
Tápegység 2x AAA elem

 

Egér

 

Márka MOFII
Modell SMK-676367AG MilkTea
Szín Milk Tea
Gombok száma 3
Kapcsolat Vezeték nélküli
Csatlakozás 2,4G
Felbontás 1200 DPI
Tápegység 1x AA elem

 

 

Termék részletei
MOFII
321268
7 db

Megadott referenciák

ean13
6950125750165
MPN (Gyártói cikkszám)
SMK-676367AG MilkTea
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on