Wireless keyboard + mouse set MOFII Bean 2.4G (White-Beige)
  • Wireless keyboard + mouse set MOFII Bean 2.4G (White-Beige)

Wireless keyboard + mouse set MOFII Bean 2.4G (White-Beige)

397325
MOFII
7 350 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

MOFII Bean 2,4G vezeték nélküli billentyűzet + egér szett (fehér és bézs)

Tegye könnyebbé a számítógépes munkát. A MOFII Bean vezeték nélküli egeret és billentyűzetet biztosítja Önnek, amely megadja az álmodozott könnyedést és kényelmet. Ergonomikus kialakításuk, hosszú működési idejük és kompakt méretük miatt kiemelkednek - nem foglalnak el sok helyet az íróasztalán, szállításuk sem jelent problémát. Most kényelmesen írhat vagy játsszon bárhol! Az eszközök a számítógépével az 2,4G sávban kapcsolódnak össze.

3.jpg

Praktikus billentyűzet

Az összetartozó készletbe tartozó billentyűzet 68 billentyűvel van felszerelve, amelyek rendkívül sima működést és csökkentett válaszidőt biztosítanak. Kompakt kialakításával nem foglal túl sok helyet sem. Ráadásul szükség esetén könnyedén beleférhet táskájába, és magával viheti az egyetemre, a könyvtárba vagy a kávézóba. A billentyűzet használata is nagyon kényelmes.

9.jpg

Univerzális egér

Egy kis számítógépes egér is található benne, amely páratlan kényelmet, sebességet és pontosságot nyújt Önnek a használat során. Felbontása 1200 DPI, ami azt jelenti, hogy nemcsak a munka vagy az internetes használat számára tökéletes, hanem a játékhoz is. Ezenkívül az eszköz tökéletesen illeszkedik a tenyerébe, és nem csúszik ki belőle. Ne féljen a csuklófájdalomtól vagy a fáradtságtól!

1.jpg

Megbízható vezeték nélküli kapcsolat

Az egér és a billentyűzet 2,4G sávban kapcsolódnak össze a számítógépével - egy kis USB-vevőt talál a készletben. A használt megoldás stabil és megbízható átvitelt biztosít - felejtse el a késleltetéseket és az interferenciákat! Ez azonban nem a kényelmek vége. Az egérben van egy kis rekesz, amely lehetővé teszi az adó-vevő kényelmes tárolását, amikor nem használja. Így elkerülheti a veszteséget!

5.jpg

Hosszú munkaidő

Az eszközöket is kiváló munkaidő jellemzi. Az egér meghajtásához csak egy AA elemre van szükség, a billentyűzet meghajtásához pedig két AAA elemre. Ne féljen attól, hogy gyakran cserélni kell őket! Ami több, ha nem használja az egeret egy ideig, az automatikusan átvált alvó módba, hogy energiát takarítson meg.

8.jpg

Gondosan tervezett

Az egér és a billentyűzet mindkettője ergonomikus kialakítású, amely lehetővé teszi az egyedülálló kényelem használatát. Az eszközök mindkettője stílusos, modern kialakítású, amely biztosan sok felhasználót vonz. A szemet gyönyörködtető színek fantasztikus díszei az íróasztalának!

4.jpg

Tartalom:

  • Egér
  • Billentyűzet
  • USB 2,4G vevő
Gyártó MOFII
Modell SMK-676367A WB
Szín Fehér és bézs
Csatlakozás Vezeték nélküli
Interface 2,4G
Billentyűk száma 68
Háttérvilágítás Nem
Tápegység 2x AAA elem
Termék részletei
MOFII
397325
20 db

Megadott referenciák

ean13
6950125750134
MPN (Gyártói cikkszám)
SMK-676367A WB
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on