Lítium ragasztópisztoly HOTO QWRJQ001
  • Lítium ragasztópisztoly HOTO QWRJQ001
  • Lítium ragasztópisztoly HOTO QWRJQ001

Lítium ragasztópisztoly HOTO QWRJQ001

306871
HOTO
13 030 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

A HOTO márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

 

Lítium ragasztópisztoly Hoto QWRJQ001

Szabadítsd fel kreativitásod és könnyítsd meg a kis javításokat. A Hoto QWRJQ001 forró ragasztópisztoly, amely gyorsan melegszik és sikeresen összekapcsol különböző anyagokat, segít ebben. A 2000 mAh újratölthető akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, az USB-C port pedig kényelmes töltést tesz lehetővé. Az intelligens chip fenntartja az optimális hőmérsékletet, és a pisztoly automatikusan kikapcsol, ha 3 percig nem használják. Az égés elleni védelem és az alacsony súly további előnyei a modellnek.

 

Gyors és hatékony

A forró ragasztópisztolyban nagyvégű fűtőelem van, így pillanatok alatt felmelegszik. A beépített érzékelő a megfelelő szinten tartja a hőmérsékletet a tökéletes ragasztóáramláshoz, míg a sárgaréz fúvóka kiváló hővezetőképességével tűnik ki a kényelmes ragasztó alkalmazása érdekében.

 

Jó tervezés

Kiegyensúlyozott kialakításának köszönhetően az asztalon vagy íróasztalon is leteheted a pisztolyt, és a készülék stabil marad függőleges helyzetben. A pisztolyt hőálló és környezetbarát szilikon borítja. Az anyag tökéletesen szigetel ellen a hőnek, így nem kell égések miatt aggódni.

 

Az egész családnak

A Hoto ragasztópisztoly QWRJQ001 könnyű és kézre álló, az intelligens chip pedig fenntartja az optimális hőmérsékletet. A dupla szigetelés megakadályozza az égéseket, így a QWRJQ001 remek termék a gyerekek számára is. Ráadásul a készülék automatikusan kikapcsol, ha 3 percig nem használják, így biztosítva a biztonságot. A PC műanyag borításával szinte azonnal el lehet tenni, amint befejezte.

 

Nagy kapacitású akkumulátor

Ne aggódj, hogy a QWRJQ001 akkor merül ki, amikor a legkevésbé várnád. Egy erős 2000 mAh akkumulátorral van felszerelve, amely teljes töltöttségnél akár 100 méter ragasztót is lehetővé tesz. Az energiamegtakarítást az USB-C aljba épített port teszi lehetővé - egy töltővel vagy powerbankkal használható.

 

Ragasztó is tartozék

A készlet 10 db színezett ragasztórudat tartalmaz. 7 mm átmérőjűek és 125 mm hosszúak. Erős ragasztást és szilárd anyagösszekötést biztosítanak, és környezetbarátok is. A gondosan átgondolt kialakításnak köszönhetően a pisztoly lehetővé teszi a ragasztó egyenletes felvitelét - könnyebbé téve a barkácsolást, a javításokat vagy a munkát.

 

A készlet tartalma:

  • Forró ragasztópisztoly
  • 10x patron 125 mm
Gyártó HOTO
Név Lítium ragasztópisztoly
Modell QWRJQ001
Ragasztórúd hossza 125 mm
Ragasztórúd átmérője 7 mm
Fűtési idő Kb. 30s
Akkumulátor típusa Lítium
Akkumulátor kapacitása 2000 mAh
Névleges feszültség 4 V
Töltési paraméterek 5V - 1A
Töltési idő Kb. 120-180 perc
Méretek 135 x 127 x 35 mm
Súly 195 g
Termék részletei
HOTO
306871
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974370800413
MPN (Gyártói cikkszám)
QWRJQ001
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on