Intelligens füstjelző készlet Meross GS559AH (HomeKit)
  • Intelligens füstjelző készlet Meross GS559AH (HomeKit)

Intelligens füstjelző készlet Meross GS559AH (HomeKit)

307387
Meross
12 770 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Meross GS559AHK WiFi Okos Füstérzékelő

Az intelligens és pontos füstérzékelő gondoskodni fog Ön és családja biztonságáról. Amikor a riasztó füstöt észlel, automatikusan figyelmeztető hangot fog kiadni. Ha viszont egyszerre több riasztót használ, csak annyit kell tenni, hogy bármelyik kiszimatolja a füstöt, és az összes elérhető eszköz aktiválódik. A füstérzékelésen kívül képes túlmelegedés érzékelésére is, és az elérhető HUB-kompatibilitásnak köszönhetően, amelyet külön meg lehet vásárolni, összekapcsolhatja az eszközt egyetlen rendszerbe. A Meross alkalmazás vagy az Apple Home alkalmazás lehetőséget biztosít a szenzorok vezérlésére és riasztások fogadására vészhelyzet esetén.

1.jpg

Biztonság és megbízhatóság

A szenzor a CE EN14604-es minősítéssel rendelkezik, így teljes biztonságot nyújt Önnek és családjának. A hangerejesség 85 dB, amely nem okoz halláskárosodást. Emellett, ha több riasztója van, és csak egyikük észleli a füstöt, akkor a többi is ki fog jelentkezni. Az alkalmazáson keresztül is értesítést kap az esetleges fenyegetettségről.

4.jpg

Hosszú üzemidő

Nem kell aggódnia amiatt, hogy a szenzor gyorsan lemerül. Az egész eszköz csak 2 AA elemet igényel, amelyek könnyen hozzáférhetőek, ha cserélni kell őket. Az egyetlen dolog, amire szüksége van a szenzornak, az egy memória arra vonatkozóan, hogy mikor cserélte ki utoljára az elemeket. Tartalék készlet is tartozékban van.

7.jpg

Dedikált alkalmazás

Az eszköz speciális alkalmazásokat használ - a Meross vagy az Apple Home alkalmazást. Segítségükkel akár 16 eszközt is vezérelhet, előidézhet triggereket a többi Meross eszközvezérléséhez, vagy értesülhet vészhelyzet esetén. A hardver kompatibilis a SmartThings-szel és működik az Apple HomeKit-kel. Az elérhető HUB-nak köszönhetően (nem tartozék), amely lehetővé teszi akár 16 eszköz egyidejű csatlakoztatását, összekapcsolhatja az eszközt egyetlen rendszerbe, így teljes vezérlést és biztonságot biztosítva otthonában.

3.jpg

Túlmelegedés érzékelése

Azonban nem ez az GS559AHK egyetlen előnye, az eszköz képes túlmelegedést érzékelni és hatékonyan tájékoztatni erről. Ha a hőmérséklet meghaladja a 54-70 ?-ot, akkor a Meross füstérzékelő figyelmeztető jelet fog kiadni. Semmilyen fenyegetettség nem áll fenn!

6.jpg

Tartozékok:

  • Riasztó
  • 2 × tágulási csavar
  • Használati utasítás
  • 2 × AA 1,5 V-os elem
  • Tápegység
  • USB kábel
  • CE DOC
Márka Meross
Név Meross WiFi okos füstérzékelő
Modell GS559AHK
Alkalmazás Apple Home, Meross
Kompatibilitás Apple HomeKit, SmartThings
Szenzor típusa Fotoelektromos
Tölthető akkumulátor DC 1,5V × 2 AA elem
Hangerejesség 85 dB (A)
Riasztás érzékenysége 0,115 - 0,168 dB/m
Súly 405 g
Vezeték nélküli szabvány 433 MHz
Tanúsítványok CE, RoHS, WEEE
Vezeték nélküli szabvány 2,4 GHz
Riasztó mérete (átmérő × magasság) 120 × 36,7 mm
Termék részletei
Meross
307387
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973696564627
MPN (Gyártói cikkszám)
GS559AHK(EU)
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on