Sunnylife DS471 RC-N1 Kontroller sebességszabályozó
  • Sunnylife DS471 RC-N1 Kontroller sebességszabályozó
  • Sunnylife DS471 RC-N1 Kontroller sebességszabályozó
  • Sunnylife DS471 RC-N1 Kontroller sebességszabályozó

Sunnylife DS471 RC-N1 Kontroller sebességszabályozó

308158
Sunnylife
2 620 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
6 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Sunnylife sebességvezérlők + irányítás sticks DJI RC-N1-hez

Teljes ellenőrzést kapsz a DJI Mavic 3 és Mavic 3 PRO drónok sebességvezérlésével Sunnylife vezérlővel. Az irányítóra alkalmazott zárak lehetővé teszik az irányításbotok egységes, állandó pozícióba helyezését, így a drón előre meghatározott sebességgel mozog a beállított irányban. Ennek eredményeképp a létrehozott anyag egyenletes sebességgel, nem kívánt mozgásokkal, vonalakkal és kéz fáradtság nélkül lesz rögzítve. Ez egy tökéletes megoldás azoknak, akik a kültéren rögzítik a tájakat, nagy terek mutatását hosszú és sima felvételekkel.

3.jpg

Különböző sebességek kiválasztása a kiválasztott irányban

Az irányító lehetővé teszi a vezérlő bot rögzítését 3 különböző sebességen, így könnyen alkalmazkodhatsz a kívánt felvételhez és a drón hatótávolságához. Az irányító 360 ° -ban elforgatható, így az irányított drón bármely irányban a választott sebességgel mozoghat. Ez lehetővé teszi a repülés irányának megváltoztatását a sebesség vagy a mosásos felvétel kockázata nélkül.

9.jpg

Tökéletes több módhoz

Az irányító segítségével könnyen létrehozhatsz olyan felvételeket, ahol az időjárás vagy a jelenet változása mutatja a különbséget. Könnyedén rögzítheted az időjárási változásokat, a folyókat vagy mozgó tömeget.

6.jpg

Kényelmes beállítás

Az alumínium ötvözetből készült hosszabbított irányító rudaknak köszönhetően nagy stabilitást és pontos irányítást kapsz a repülésed fölött. Ez sokkal könnyebbé teszi a megfelelő irány és sebesség beállítását, lehetővé téve a videó szerinti igényekhez történő könnyű alkalmazkodást. Ezenkívül a hosszabb rudak növelik a kényelmet a kiegészítő gombokhoz történő könnyebb hozzáférés révén.

2.jpg

Az egyszerű szerelhetőség és telepítés

Az irányító felszerelése rendkívül egyszerű. Csak ragaszd az irányítóhoz és csavarozd a botokat a helyükre. Ha úgy döntesz, hogy megváltoztatod a helyzetüket, vagy eltávolítanád az irányítót, csak melegítsd fel a ragasztószalagot hajszárítóval, és az irányító magától eltávolodik.

4.jpg
Név: Sebességvezérlő és hosszabbított irányítógombok
Kompatibilis modellek: DJI RC-hez
Anyag: Műanyag + alumínium ötvözet
Bruttó tömeg: 16g
Sebességfokozatok: 3
Lehetséges iránybeállítások: 360 °
Termék részletei
Sunnylife
308158
6 db

Megadott referenciák

ean13
5905316140097
MPN (Gyártói cikkszám)
DS471
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on