Phone suction cup mount PGYTECH
  • Phone suction cup mount PGYTECH
  • Phone suction cup mount PGYTECH

Phone suction cup mount PGYTECH

397253
PGYTECH
12 150 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
12 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

PGYTECH telefontartó tapadókoronggal

A PGYTECH P-PG-002 tartó lehetővé teszi, hogy hozzáilleszd a telefonodat az autód szélvédőjéhez, vagy más sík felülethez. Egy speciális tapadókoronggal van felszerelve, amely garantálja a stabil, biztonságos rögzítést. Két gömbcsuklóval szerelték fel, így szabadon állíthatod az pozícióját és a telefont vízszintesen és függőlegesen is elhelyezheted. A tartozék rendkívül tartós is - hosszú ideig szolgálni fog téged.

1.jpg

Többfunkciós

A kényelmes tapadókorongnak köszönhetően stabilan csatlakoztathatod a tartót az autód szélvédőjéhez, polcához vagy asztalához. Ezen a módon kényelmesen használhatod a navigációt, vagy biztosíthatod az optimális látószöget a filmnézés vagy videokonferenciák során. A kiegészítő segít a jegyzetelésben is. Ráadásul a tapadókorongot futó víz alatt lemoshatod és száradás után újra felhasználhatod.

3.jpg

Állíthatóság

Állítsd be telefonod helyzetét igényeid szerint. A tartó 2 gömbcsuklóval van ellátva, így szabadon forgathatod és döntheted azt. Állítsd be a navigáció kényelmes használatához, s egy sorozat nézéséhez vagy egy zenelejátszó kezeléséhez. A PGYTECH segítségével nincs szükség korlátozásokra!

6.jpg

Kivételes stabilitás

A P-PG-002 tartó rendkívül stabil - Ne aggódj azon, hogy az abba helyezett telefon remegni vagy leesni, és megsérülni fog. Még lassú küszöbök és egyenetlen utak sem jelentenek veszélyt arra! Négy erős elem garantálja a szilárd fogást, és könnyen tartja a smartphone-ot a helyén. Érdemes megemlíteni a csúszásgátló párnákat is, amelyek megvédik az eszközt a karcolásoktól és a rázkódástól.

5.jpg

Gondosan tervezett

Ez a praktikus tartozék kompatibilis a legtöbb okostelefon-modelllel, 300 g maximális terhelési kapacitással. Tartós alumíniumötvözetet és üvegszál-erősített műanyagokat használnak a gyártásában. A tartó nagyon egyszerű és kényelmes használni. Ráadásul egy speciális felvágással könnyen töltheted a helyezett telefonodat.

7.jpg

A dobozban

  • Telefontartó tapadókoronggal
  • Felhasználói útmutató
Márka PGYTECH
Név Okostelefon Tapadókorongos Rögzítő
Modell P-PG-002
Telefonméret Hossz: 130-175mm;
Szélesség: 64-92mm;
Vastagság: 0-15mm;
Emelőkapacitás Akár 300g-ig
Anyag Nylon + üvegszál, alumíniumötvözet
Súly 225g
Munkahőmérséklet -10°C-tól 40°C-ig
Termék részletei
PGYTECH
397253
12 db

Megadott referenciák

ean13
6970801338920
MPN (Gyártói cikkszám)
P-PG-002
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on