BlitzWolf BW-VS6 80"/100" portable projection screen
  • BlitzWolf BW-VS6 80"/100" portable projection screen
  • BlitzWolf BW-VS6 80"/100" portable projection screen

BlitzWolf BW-VS6 80"/100" portable projection screen

527921
BlitzWolf
33 660 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

BlitzWolf BW-VS6 80" hordozható vetítővászon

Kedvenc filmjeit és sorozatait élvezheti családjával és barátaival a BlitzWolf 80" vetítővászonnal. A BW-V6 4K felbontású képeket kínál, és élethű színhűséget biztosít, míg az erős állvány és a hordozható kialakítás lehetővé teszi, hogy bármilyen tartalmat nézzen bárhol - beleértve a kültéri területeket is! A látószög 160°, ami biztosítja, hogy a csoport minden tagja tökéletes képet kapjon. A vetítővászon magas minőségű anyagokból, például poliészterből készült.

BlitzWolf/BW-VS6/8

Kiváló képminőség

Ha olyan eszközt keres, amellyel teljes mértékben belemerülhet egy vizuális élménybe, akkor a BlitzWolf 80 hüvelykes vetítővászona 4K felbontással tökéletes választás lesz. A BW-VS6 lehetővé teszi, hogy élvezze a világos, tiszta és élethű képminőséget, amely olyan érzést kelt, mintha közvetlen a cselekmény közepén lenne. A 160°-os látószög lehetővé teszi egy nagyszerű filmélményt több ember számára is. Emellett a pontosan reprodukált színek még élethűbb látványélményt garantálnak. Akár akciófilmeket, romantikus vígjátékokat néz, vagy multimédiás prezentációt tart, a BW-VS6 nagyszerű élményt nyújt, és biztosan kielégíti vizuális igényeit.

BlitzWolf/BW-VS6/6

Teljes szabadság

Felejtse el a korlátokat! A stabil állványnak köszönhetően, amely magas minőségű alumíniumból készült, akár kültéren is bátran nézheti a filmeket. Ne aggódjon amiatt, hogy erős szelek megbuktatják a vetítővásznat és megsérül. A termék rendkívül tartós és alkalmas szélsőséges időjárási feltételekre is. Az állvány összeszerelése gyors és problémamentes, így bárhol összeszerelheti és szétszedheti az eszközt néhány pillanat alatt. A hordozható kialakítás és a könnyű súly azt is jelenti, hogy magával viheti a vetítővásznat utazásokra és kültéri eseményekre.

BlitzWolf/BW-VS6/1

Gondos kivitelezés

A BlitzWolf BW-VS6 80 hüvelykes vetítővászona a vizuális élmény lényege. Poliészterből készült és vastagabb vászont tartalmaz, így kitűnő képminőséget nyújt anélkül, hogy ráncok vagy torzítások jelentkeznének. Akár beltéren, akár kültéren használja, a termék természetes és élethű színeket biztosít, és éles és tiszta 4K képet kínál.

BlitzWolf/BW-VS6/2

Tartozékok:

  • Vetítővászon
  • Állvány
  • Szerelési elemek
Gyártó BlitzWolf
Modell BW-VS6
Felbontás 4K
Képarány 16:9
Látószög 160°
Működési hőmérséklet -20°C és 60°C között
Vetítési méretek 177 x 100 cm
Kinyitva méretei 187 x 167 x 49 cm
Termék részletei
BlitzWolf
527921
1 db

Megadott referenciák

ean13
5905316147041
MPN (Gyártói cikkszám)
BW-VS6
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on