Foldable Grill Nextool Wild Fun
  • Foldable Grill Nextool Wild Fun

Foldable Grill Nextool Wild Fun

528110
Nextool
16 990 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Nextool Wild Fun összecsukható grill

Rendszeresen összejössz barátaiddal a kertben vagy szabadtéren? Vagy családi pikniket vagy kempingezést tervezel? A Nextool Wild Fun grill segít neked abban, hogy finom vacsorát készíts mindenkinek! Elég helyet biztosít több sült kolbász vagy zöldség elkészítéséhez és nagyon könnyű használni. Ezenkívül összecsukható kialakítása különleges, ami nagyban megkönnyíti a szállítást.

 

Új módja a sütésnek

Legyen szó barátokkal kempingezésről vagy kertipartinak való előkészületekről, a Nextool grill segítségével könnyedén készíthetsz finom falatokat. Kolbász, nyárs, csípős krumpli, zöldségek - a készülék bármilyen étel elkészítéséhez használható percek alatt. Az eszköz emellett máglya használatához is alkalmas - így könnyedén teremthetsz felejthetetlen hangulatot!

 

Felhasználóbarát

A grill nagyon könnyű használni és összeszerelni. Felejtsd el a bonyolult és időigényes összeszerelést! Mi több, miután végeztél a grillezéssel, az eszköz egyszerűen szétszedhető és tisztítható. Az egység tartálya speciálisan tervezett szén tartály, így hosszabb időn át szabadon használhatod. A készlet tartalmaz védőkesztyűt is.

 

Hordozható kialakítás

Legyen szó hegyi kirándulásról, kedvenc kempingről vagy kerti összejövetelről, a Nextool grill szinte bárhová elkísérhet. Az egység tömege mindössze kb. 2,6 kg, és összecsukható kialakítása könnyű, problémamentes hordozhatóságot biztosít. Az eszköz szállítása és tárolása a mellékelt hordtáskával egyszerű.

 

A csomagban

  • Grill
  • BBQ rács
  • Szenes tartó
  • Kesztyűk

Márka Nextool
Modell NE20183
Anyag Grill: hidegen hengerelt acél;
BBQ rács: rozsdamentes acél;
Méretek (összecsukva) 400 x 295 x 305 mm
Súly Kb. 2,6 kg
Termék részletei
Nextool
528110
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973907631117
MPN (Gyártói cikkszám)
NE20183
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on