Parking heater HCALORY HC-A02, 8 kW, Diesel, Bluetooth (red)
  • Parking heater HCALORY HC-A02, 8 kW, Diesel, Bluetooth (red)
  • Parking heater HCALORY HC-A02, 8 kW, Diesel, Bluetooth (red)
  • Parking heater HCALORY HC-A02, 8 kW, Diesel, Bluetooth (red)

Parking heater HCALORY HC-A02, 8 kW, Diesel, Bluetooth (red)

528659
Hcalory
89 350 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
8 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Parkolófűtő, dízel fűtő + bluetooth Hcalory HC-A02 (piros)

Készüljön fel a hidegebb napokra, és biztosítsa magának a megbízható hő. A Hcalory HC-A02 dízel fűtő például utazás közben tökéletes lesz - lehetővé teszi, hogy a jármű ablakait lefagyva lefagyjon és megkönnyíti az ablakokról a fagy eltávolítását. A fűtő 5 literes üzemanyagtartály felszerelése és alacsony hézagterjedelmű, ami kb. 0,1-0,35l/h. Ennek eredményeképpen sokáig tart majd! A készülék széleskörű kompatibilitással rendelkezik, és alkalmazáson keresztül is működtetheti. Beépített LCD képernyő is van rajta.

1.jpg

Fogadjunk univerzális megoldásokra

A fűtő széles körű 12V / 24V járművekkel kompatibilis, és viszonylag kis méretéről ismert. Ez azt jelenti, hogy ideális lesz például furgonok, autók, lakóautók és akár teherautók fűtésére. Azt is lehetővé teszi, hogy gyorsan megszabaduljon az ablakokról. Sikeresen használhatja azt, ha nem mozog. Sőt, állítható 5-8kW teljesítményének köszönhetően könnyedén alkalmazkodik az Ön igényeihez. A hőmérsékletet is szabályozhatja 8-36°C tartományban.

3.jpg

Megbízható működés

Az HC-A02 fűtő volatilizációs technológiát használ. Ez azt jelenti, hogy az üzemanyagot egy kerámia gyújtógyertya melegíti és gázzá alakítja. Emellett megemlítésre méltó a gyors gyújtás. A termék alacsony égés, amely nagyjából 0,1-0,35l/h körül van. Ennek eredményeképpen hosszú üzemidőt biztosíthat! Az üzemanyagtartály 5l kapacitású - elég, hogy meg tudjon melegedni egy megállóban vagy leolvasztani az ablakokat.

2.jpg

Használat biztonsága

Az HC-A02 fűtő tervezésekor figyelembe vették a biztonságot is. A készülék rövidzárlat ellen védett, túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, és intelligens vezérlőrendszert kapott. Ezenkívül stabilan képes megtartani a teljesítményt a megfelelő szinten. Ugyanakkor a termék környezetbarát - kis kibocsátás jellemzi, így sokkal kevesebb szennyezés kerül a levegőbe.

8.jpg

Felhasználóbarát

A készülék működtetése nem okoz Önnek semmilyen problémát. A fűtő nagyon könnyen összeszerelhető és szétszerelhető, és LCD kijelzővel szerelték fel, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen ellenőrizze a működésével kapcsolatos legfontosabb információkat. A távirányítót is megtalálja, amellyel kényelmesen működtetheti. A távirányító hatótávolsága akár 100m is lehet! A készüléknek továbbá fogantyúi vannak, amelyek könnyűvé teszik a hordozást, valamint speciálisan kialakított lábakat is, amelyek lehetővé teszik, hogy stabilan elhelyezze a készüléket a tetszőleges sík felületen.

4.jpg

Okos működés

Az alkalmazást használva is kényelmesen vezérelheti a fűtőt - a termék a telefonjához kapcsolódik Bluetooth-on keresztül. Automatizálhatja is működését és élvezheti az optimális hőmérsékletet szinte minden helyzetben! Állítson be a készüléket úgy, hogy spontán módon kezdjen el működni, amikor a hőmérséklet egy beállított érték alá esik, és állítsa le, ha a helyiséget bizonyos szintig felmelegíti.

10.jpg

A dobozban

  • Dízel fűtő
  • Távirányítás
  • Halkító
  • Légfilter
  • Rögzítőlemez
  • Kipufogócső
  • Bemeneti cső
  • Kimeneti cső
  • Csavarkészlet
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Hcalory
Modell HC-A02
Szín Piros
Típus Dízel fűtő
Vezérlés Távirányítás, alkalmazás
Üzemanyagtartály kapacitása 5l
Névleges teljesítmény 5-8KW
Névleges feszültség 12V 24V (univerzális)
Üzemanyagfogyasztás 0,1-0.35l/h
Távirányító tartomány Akár 100m
A hűtőborda működési hőmérséklete -40°C-tól 50°C-ig
Az olajszivattyú működési hőmérséklete -40°C-tól 40°C-ig
Anyag Műanyag + szénrost
Dimenziók 35,5 x 17 x 45 cm
Termék részletei
Hcalory
528659
8 db

Megadott referenciák

ean13
5905316141216
MPN (Gyártói cikkszám)
HC-A02 Red + BT
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on