Jumper Cable Lokithor EC8
  • Jumper Cable Lokithor EC8
  • Jumper Cable Lokithor EC8

Jumper Cable Lokithor EC8

529138
Lokithor
9 390 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
16 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Lokithor EC8 indítókábel

Az Lokithor márka egy magas minőségű termék, amelyet az autómotorok indításához terveztek. Az erős kivitel, az optimális kábelhossz és a nagy vezetőképesség jellemzi. Az EC8 csatlakozóhoz egy 1,25 hüvelykes dugó csatlakoztatható, amely kompatibilis a legtöbb típusú akkumulátorral. A termék elengedhetetlen kiegészítő az autósok számára.

Lokithor/LO-CLAMP-Pro/1

Erős kivitel

A kábel magas minőségű anyagokból készült, stabil összeköttetést biztosít az akkumulátor és a motor között. Nagy ellenállást mutat a mechanikai sérülések, a rezgések és a hőmérsékleti változásokkal szemben, ami kiváló választás azoknak, akik fontosnak tartják a minőséget és a biztonságot.

Lokithor/LO-CLAMP-Pro/2

Széles kompatibilitás

Az LO-CLAMP-Pro indítókábel egy EC8 csatlakozóval van felszerelve, ami egyszerű és biztonságos összeköttetést biztosít az akkumulátorhoz. Ez a csatlakozó az optimális energiahatékonyságot és minimális áramveszteséget garantálja. A kábel hossza 50 cm, amely elegendő rugalmasságot és hosszt biztosít az akkumulátorhoz való csatlakoztatáshoz.

Lokithor/LO-CLAMP-Pro/3

Kényelmes használat

A terminálok közti maximális távolság 82 cm, amely elegendő hosszat biztosít az indítókábelek egyszerű csatlakoztatásához az akkumulátor terminálokhoz, még a nehezen elérhető helyeken is. A nagy távolság a terminálok között továbbá kompatibilissé teszi az LO-CLAMP-Pro indítókábelt a legtöbb autóval és motorral. Ne érjen meglepetés meghibásodás az autóban és legyen mindig az indítókábelekkel felkészülve!

Lokithor/LO-CLAMP-Pro/4
Gyártó Lokithor
Modell LO-CLAMP-Pro
Méretek 500 x 100 x 50 mm
Súly 454 g
Csatlakozó típusa EC8
Kábelhossz 50 cm
Távolság a terminálok között max. 82 cm
Termék részletei
Lokithor
529138
16 db

Megadott referenciák

ean13
6928493308479
MPN (Gyártói cikkszám)
LO-CLAMP-Pro
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on