HiBREW H11 kobakos kávéfőző gép 19 bar nyomással 1450 W
  • HiBREW H11 kobakos kávéfőző gép 19 bar nyomással 1450 W

HiBREW H11 kobakos kávéfőző gép 19 bar nyomással 1450 W

306641
HiBREW
56 500 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
19 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

HiBREW H11 cob kávéfőző

Nem tudna elképzelni egy napot egy tál forró, aromás kávé nélkül? Az HiBREW H11 megkerülhetetlen otthonában! Segítségével könnyedén elkészíthet ízletes cappuccinót, eszpresszót vagy lattét. A gép 19 bar nyomással rendelkezik, és tejes habosítóval van ellátva. Nagyon gyorsan felmelegszik, és automatikusan kikapcsol, amikor megszűnik a munka. Kávét készíthet ESE padokban és őrölt kávéban, a víztartálya 1,1 liter kapacitású.

1.jpg

Elengedhetetlen kiegészítők tartozéka

A csomagban mindent megtalál a aromás, ízletes ital elkészítéséhez. A 3 különböző szűrő lehetővé teszi ESE pác kávé vagy őrölt kávé (egyes vagy dupla) készítését. A készlet tartalmazza a mérőpoharat és a tömítőberendet is. Vásárolhat azonban egy különleges alulmentes portafiltert (külön megvásárolható), hogy még jobb eredményeket és extra teljes ízt érjen el. Nézze meg, és győződjön meg róla!

9.jpg

19 bar a tökéletes kávéízért

Szeretne bársonyos kávétextúrát, gazdag aromát és nagyszerű ízt? Akkor a H11 tökéletes választás! A gép akár 19 bar nyomást biztosít, hogy a legjobbat hozza ki a kávébabból. Az öntöttvas fűtőelem miatt a víz nagyon gyorsan felmelegszik, és állandóan fenntartja a hőmérsékletet az optimális szinten. Nem kell aggódnia azon, hogy a kávéja nem lesz elég forró!

4.jpg

Gondosan kialakított dizájn

Az H11 kávéfőző kiváló a kompakt méretének köszönhetően, így kis konyhákban is könnyen használható. Rozsdamentes acélból készült, így az egészségre is biztonságos, és ellenáll a kopásnak. Kényelmes működését egy speciális gomb biztosítja. Mind a csepegtető tál, mind a víztartály könnyen eltávolítható és tisztítható. A berendezés lehetővé teszi a csészék kényelmes felmelegítését is.

5.jpg

Könnyen használható

A kávéfőző rendkívül könnyen kezelhető. A gép oldalán egy kis gombokkal találkozik, amelyekkel az egyik elérhető funkciót - víz felmelegítése, kávéfőzés vagy gőz előállítása a habosítóhoz - kiválaszthatja. Az előlapján speciális panel található gombokkal, amelyek lehetővé teszik a gép be- és kikapcsolását, valamint hogy kiválaszthatja, hogy egy vagy két kávét szeretne főzni. Egy eszpresszó elkészítése körülbelül 22 másodpercig tart, míg két eszpresszó elkészítése körülbelül 32 másodpercig tart.

6.jpg

Erős tejhabosító

Ne menjen többé a kávézóba egy finom cappuccino vagy sima caffee latte-ért. Az H11 eszpresszó gép egy praktikus tejhabosítót kínál, amely lehetővé teszi, hogy finom, krémes tejhabot készítsen. Az ágyszárán 3 lyuk van, így a kívánt hatást akár 2-szer gyorsabban is elérheti. Most könnyen elkészítheti kedvenc cappuccinóját!

8.jpg

Dobozban

  • H11 kávéfőző
  • ESE Pod szűrő
  • Egyes eszpresszó szűrő
  • Dupla eszpresszó szűrő
  • Tömörítő
  • Vízcső
  • Használati utasítás
Márka HiBREW
Modell H11
Nyomás 19 bar
Víztartály kapacitása 1,1l
Névleges feszültség AC 220-240V 50/60Hz
Névleges teljesítmény 1450W
Méretek 290x285x120mm
Termék részletei
HiBREW
306641
19 db

Megadott referenciák

ean13
5907489609081
MPN (Gyártói cikkszám)
H11
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on