HiBREW török kávégép
  • HiBREW török kávégép

HiBREW török kávégép

306642
HiBREW
20 940 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
3 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

HiBREW török kávéfőző

Kedveled a jellegzetes, erős török kávé ízét? A HiBREW kis kávéfőzője nélkülözhetetlen lesz a konyhádban! Segítségével egyszerűen elkészítheted az aromás italt. Az rozsdamentes acél fűtőelemnek köszönhetően gyorsan felmelegszik, és egy speciális LED kijelző mutatja az állapotát. A kávéfőzőnek továbbá könnyű, eltávolítható kávé kancsója van.

4.jpg

Aromás török kávé

A hagyományos török kávé világszerte az utóbbi száz évben ismert. Különleges, gazdag ízével és kiváló aromájával kiemelkedik a kávék közül. A HiBREW márkájú kávéfőző könnyebbé teszi otthon a török stílusú kávé elkészítését! A gép nagyon gyorsan melegszik fel, az általa kínált funkcióknak köszönhetően pedig kiemeli a legjobbat a szemekből. Nem kell túl sokáig várnod az italodra!

8.jpg

Könnyen használható

A kávéfőző rendkívül könnyen kezelhető. Csak önts kávét a kancsóba, majd töltsd fel vízzel, ügyelve arra, hogy ne lépd túl a MAX vonalat. Ezután helyezd be a kancsót a gépbe, dugd be a konnektorba, majd nyomd meg a gombot az indításhoz. Amikor a kávé elkészült, a gép automatikusan leáll, és a LED kijelző kikapcsol. Ezenkívül egy speciális érzékelő figyeli a vízszintet.

2.jpg

Eltávolítható üvegkanna

A török kávézás mostantól még élvezetesebb! A gép egy eltávolítható, 250 ml-es kancsóval érkezik, amelyet például az asztalra is teheted, és bármikor utántöltheted meleg italoddal. A praktikus fogantyúnak köszönhetően kényelmesen használható. A kancsó nagyon könnyű és tartós egyidejűleg. Hosszú ideig szolgálni fog!

9.jpg
Márka HiBREW
Modell CM1179_EU
Kancsó kapacitása 250 ml
Méretek 280x145mm
Szín Fekete
Termék részletei
HiBREW
306642
3 db

Megadott referenciák

ean13
5907489609098
MPN (Gyártói cikkszám)
CM1179_EU
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on