Edifier HECATE G2 II gamer fejhallgató (fekete)
  • Edifier HECATE G2 II gamer fejhallgató (fekete)
  • Edifier HECATE G2 II gamer fejhallgató (fekete)
  • Edifier HECATE G2 II gamer fejhallgató (fekete)
  • Edifier HECATE G2 II gamer fejhallgató (fekete)
  • Edifier HECATE G2 II gamer fejhallgató (fekete)

Edifier HECATE G2 II gamer fejhallgató (fekete)

304950
Edifier
12 040 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Edifier G2 II játék fejhallgató

Élvezd a dinamikus játékot, és ne hagyd, hogy az ellenfeled meglepjen. Az Edifier G2 II játék fejhallgatók 50 milliméteres meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek kristálytiszta hangot biztosítanak. A 7.1-es térhatású hang kivételesen elmerülést biztosít, és a 6 mm-es elektret mikrofon lehetővé teszi a szabad kommunikációt más játékosokkal. Ráadásul a színes RGB háttérvilágítás egyedülálló játékos érzést kölcsönöz a terméknek.

1.jpg

Legjobb minőségű hang a mélyebb elmerülés érdekében

Úgy érezd magad, mint kedvenc játékod hőse, és még inkább elmerülj a játékban. A következő generációs NdFeB transzducer kompozit membránnal tiszta, részletgazdag HD hangot szállít. A fejhallgatók lenyűgöző 7.1-es térhatású hangot is kínálnak, így megtalálod az utad a játék világában, megtalálod az ellenfeleidet és előre meg tudod jósolni a mozgásukat. Az Edifier G2 II fejhallgatóval könnyedén elérheted a győzelmet!

10.jpg

Az játékosok igényeihez igazítva

Játsszon akármeddig, és ne féljen a fáradtságtól. Az Edifier G2 II fejhallgató ergonomikus tervezése különleges. Hihetetlenül könnyű és kényelmes. Különlegesen tervezett fülpárnái tökéletesen illeszkednek a fülekre, ugyanakkor elég lágyak ahhoz, hogy elkerüljék a kellemetlen nyomást. Ha szükséges, könnyen eltávolíthatja és tisztíthatja őket, így meghosszabbíthatja az élettartamukat, és megakadályozhatja a baktériumok elszaporodását.

5.jpg

Magas minőségű mikrofon - szabadon tervezheti a taktikákat más játékosokkal

Ha szereted a hálózati játékokat, biztosan tudod, hogy mennyire fontos lehet a kommunikáció más játékosokkal. Hogy könnyebbé tegye a más csapattagokkal való kommunikációt, a G2 II fejhallgatók elektret omnidirekcionális mikrofonnal és zajcsökkentéssel vannak felszerelve. Az állítható kialakításnak köszönhetően könnyedén testre szabhatja az igényeinek megfelelően. Pillanatnyilag nem szükséges? Semmi probléma! Bármikor egyszerűen kihúzhatja azt.

4.jpg

Gaming RGB háttérvilágítás

Tegye magát olyan fejhallgatókba, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön stílusához. A G2 II kiegészült fokozott színes LED háttérvilágítással. A dinamikus világítási hatások valószínűleg sok felhasználót vonzzanak. Tökéletesítse játékos zónáját egy funkcionális, mégis stílusos kiegészítővel és élvezze minden játékot. Az Edifier játék fejhallgató segít Önnek több rekordot dönteni!

8.jpg

Kompatibilis a hardverével

Nem számít, milyen berendezésen játszik - az Edifierrel szinte mindig élvezheti a legmagasabb minőségű hangot. A G2 II fejhallgatók kompatibilisek a piacon elérhető legnépszerűbb eszközökkel. Nem csak asztali számítógépekkel és laptopokkal működnek tökéletesen, hanem PS4 konzolokkal is. Kapcsolja be kedvenc játékát, vegye fel az új fejhallgatóját, és induljon el újabb fantázia birodalom felé!

3.jpg

Tartalmazza

  • Fejhallgató
  • Mikrofon
  • Mikrofon szivacs
  • Felhasználói kézikönyv
Gyártó Edifier
Modell G2 II
Transzducer Dinamikus transzducer F50 mm
Frekvenciaválasz 20 Hz - 20 kHz
Érzékenység 98 dB
Impedancia 32O
Mikrofon Omnidirekcionális
Súly 266 g
Kábelhossz 2,5 m
Bemenet USB
Szín Fekete
Termék részletei
Edifier
304950
20 db

Megadott referenciák

ean13
6923520240685
MPN (Gyártói cikkszám)
G2 II black
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on