Edifier HECATE G2BT gamer fejhallgató (piros)
  • Edifier HECATE G2BT gamer fejhallgató (piros)
  • Edifier HECATE G2BT gamer fejhallgató (piros)
  • Edifier HECATE G2BT gamer fejhallgató (piros)
  • Edifier HECATE G2BT gamer fejhallgató (piros)

Edifier HECATE G2BT gamer fejhallgató (piros)

320976
Edifier
11 350 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
15 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Edifier HECATE G2BT játékos fejhallgató (piros)

Bizonyosodjon meg arról, hogy megfelelő felszereléssel rendelkezik, amikor egy izgalmas játékhoz készül. Az Edifier G2BT fülhallgató minden játékos számára elengedhetetlen! A 40 mm-es hangszórók kristálytiszta hangzást biztosítanak, míg a kiváló minőségű mikrofon lehetővé teszi a szabad kommunikációt a csapattagokkal. Az RGB háttérvilágítás segít a játék hangulatának kialakításában, a Bluetooth 5.2 kapcsolat pedig megbízható átvitelt biztosít. A termék széleskörű kompatibilitást, kimagaslóan könnyű kezelhetőséget és akár 36 órás üzemidőt kínál.

Edifier/G2BT-red/5

Válaszd a zenét

Merülj el teljesen a játékok világában a G2BT fejhallgatóval. A dinamikus 40 mm-es hangszórók kristálytiszta hangzást biztosítanak, erős basszussal és gazdag részletességgel. Ráadásul a fejhallgató támogatja a játék és a zene üzemmódokat is, így mindig tökéletesen alkalmazkodik az aktuális körülményekhez!

Edifier/G2BT-red/1

Tartson kapcsolatba csapattársaival

Szeretne belemerülni a játékba és tökéletes stratégiát kidolgozni a csapattársaival? A G2BT modellhez tartozó mikrofon lehetővé teszi ezt az Ön számára! Pontosan rögzíti a hangját, az ENC zajszűrő technológia pedig kiküszöböli a felesleges háttérzajokat, így semmi sem zavarhatja meg.

Edifier/G2BT-red/4

Nyerni stílusosan

Alkoss egyedi játékos hangulatot az Edifier fejhallgatóval. A G2BT modell RGB háttérvilágítással rendelkezik, amely növeli az eszköz esztétikai vonzerejét. Szabadon választhatja ki a színt a számos elérhető opcion közül. Az állítható fejpánt lehetővé teszi a termék testreszabását. Funkcionalitás, lenyűgöző dizájn, és kényelem jellemzi a játékfejhallgatóinkat.

Edifier/G2BT-red/2

Felejtsd el a korlátokat

Fél, hogy a fejhallgató elfogy közben egy fontos játékban? Ne féljen! A G2BT hatékony újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely akár 36 órás (RGB háttérvilágítás nélkül) vagy 24 órás (RGB háttérvilágítással) működési időt is kínál. A feltöltési idő körülbelül 2 óra, a csomagban található USB kábel pedig egyszerű teszi a töltést.

Edifier/G2BT-red/7

Több kényelem

Az aktuális hangulattól függően kiválaszthatja a fejhallgató üzemmódját a rendelkezésre álló két opció közül: Zene és Játék. A G2BT támogatja a Bluetooth 5.2 technológiát és PixArt chipet tartalmaz, ami megbízható kapcsolódást és minimális, 40 ms-os késleltetést nyújt. Mindig azonnal reagálhat az ellenfelei mozgásaira, így nincs meglepetés!

Edifier/G2BT-red/6

Vonza a tekinteteket

A G2BT fejhallgató megnyerő tulajdonsága a könnyedsége - mindössze kb. 180 gramm. Ennek köszönhetően hosszú órákig kényelmesen használható, anélkül, hogy bármilyen kellemetlenséget tapasztalna. A bőrbarát anyagból készült puha fülpárnák hatékonyan zárják körbe a fülét és tökéletes kényelmet kínálnak.

Edifier/G2BT-red/10

Széleskörű kompatibilitás

Az Edifier G2BT fejhallgató a legnépszerűbb eszközökkel működik együtt. A legtöbb okostelefondal, táblagéppel, laptoppal és játékkonzollal is kompatibilis. Bármilyen hardverrel használható, sőt, a beépített gombok könnyed kezelhetőséget kínálnak. Tegye kényelmesebbé a G2BT használatát!

Edifier/G2BT-red/3

A doboz tartalma:

  • Fülhallgató
  • Töltőkábel
  • Matrica x3
  • Kezelési útmutató
Gyártó Edifier
Terméknév G2BT Alacsony Késleltetésű Bluetooth Játékos Fülhallgató
Modell G2BT
Bluetooth 5.2 verzió
Bluetooth profilok HFP, A2DP, AVRCP, HSP
Hatótávolság max 10 m
Hangszórók 40 mm
Impedancia 32O
Audió kodekek SBC
Bemenet 5V / 500 mA
Frekvenciatartomány 20Hz-20kHz
Érzékenység 94dB
Töltési idő Körülbelül 2 óra
Használati idő Körülbelül 24 óra (háttérvilágítással)
Körülbelül 36 óra (háttérvilágítás nélkül)
Súly 180 g
Méretek 173 x 183 x 88 mm
Szín Vörös
Termék részletei
Edifier
320976
15 db

Megadott referenciák

ean13
6923520245123
MPN (Gyártói cikkszám)
G2BT red
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on