Avatto TRV07 WiFi Tuya Smart radiátorszelep termosztát
  • Avatto TRV07 WiFi Tuya Smart radiátorszelep termosztát
  • Avatto TRV07 WiFi Tuya Smart radiátorszelep termosztát
  • Avatto TRV07 WiFi Tuya Smart radiátorszelep termosztát
  • Avatto TRV07 WiFi Tuya Smart radiátorszelep termosztát

Avatto TRV07 WiFi Tuya Smart radiátorszelep termosztát

525064
Avatto
16 510 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Intelligens termostatikus szelep Avatto TRV07 WiFi TUYA

Az Avatto TRV07 termostatikus szelep egy praktikus eszköz, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen kezelhesse otthona fűtését. A Tuya Smart alkalmazás segítségével távolról vezérelheti a készüléket, valamint működési ütemtervet is létrehozhat. Rendelkezésére állnak olyan hasznos funkciók, mint az ablaknyitás-érzékelés és az automatikus vízkőtelenítés. A szelepen beépített Wi-Fi modul található, amely a 2,4G sávban működik, így közvetlenül csatlakozhat hozzá és szabadon kezelheti azt szinte bárhonnan a világon. Az LCD kijelző lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférjen a legfontosabb információkhoz, és számos adapter található a csomagban, így a készülék telepítése nem okoz majd gondot.

11.jpg

Ablaknyitás-érzékelés

Csökkentse a fűtési költségeket. Az egységben található egy ablaknyitás funkció, amely azonnal aktiválódik, amikor hideg szél és több mint 1,5°C-os hőmérséklet-csökkenést érzékel 4,5 percen belül. A termostatikus szelep automatikusan 12°C-ra állítja a hőmérsékletet, és a kijelzőn megjelenik az "OP" felirat. Most már nem kell aggódnia a magas fűtésszámlák miatt!

2.jpg

Automatikus vízkőtelenítés

A TRV07 automata vízkőtelenítési funkcióval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a termostat minden hétfőn 12:00-kor elvégzi a vízkőtelenítést a nagy mennyiségű vízkőlerakódás megelőzése érdekében. Az egész folyamat alatt a kijelzőn a "CAL" felirat látható.

1.jpg

További képességek

A szelep automatikusan megjegyzi az utolsó beállításokat, ami nagyon hasznos funkció, különösen áramkimaradás esetén. Emellett gyermekbiztonsági funkcióval is rendelkezik, amely megakadályozza a hőmérséklet megváltoztatását. A termostátokat különböző szobákban is szinkronizálhatja speciális csoportok létrehozásával.

12.jpg

Minden információ kéznél

Szeretné kényelmesen elérni az összes információt? Töltse le az ingyenes TUYA Smart alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére! Segítségével könnyedén kezelheti a radiátorszelepét bárhol. De ez még nem minden! Az eszközben beépített modul található, amely a 2,4G sávban működik, vagyis közvetlenül csatlakozhat hozzá. A TVR07 működik az Amazon Alexa, a Google Home és más hangasszisztensekkel is. Egy egyszerű hangparancs elég ahhoz, hogy a szoba hőmérsékletét az Ön igényei szerint állítsa be. Ezenkívül az alkalmazás használatával megoszthatja az eszközt más családtagokkal, és közös okosotthont hozhat létre.

4.jpg

Munkarendek létrehozása

Match the temperature in your bedroom or living room to your schedule. Using the app, you can set a weekly schedule for the Avatto TVR07 valve unit. So you can conveniently choose what temperature you want it to be at night or in the morning. What's more, you can also connect the valve to other smart devices in your home to create smart scenarios, such as leaving the house or sleeping.

10.jpg

Könnyű telepítés

A készülék felszerelése nem okoz majd gondot. A telepítése rendkívül egyszerű és gyors, és a csomagban található adaptereknek köszönhetően nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt. Az üzembe helyezéséhez csak 3 darab AA elemre (nem tartozék) lesz szüksége. Ezenkívül a szelep világos LCD kijelzővel van felszerelve, amelyről többek között a készülék töltöttségi állapotát is megtudhatja.

3.jpg

Tartozékok

  • intelligens termostatszelep
  • Danfoss RA adapter
  • Danfoss RAV adapter
  • Danfoss RAVL adapter
  • M28 adapter
  • Caleffi adapter
  • Giacomini adapter
  • használati útmutató
Gyártó Avatto
Modell TRV07
Szín Fehér
Működtetés 3x 1,5V-os AA alkáli elem (nem tartozék)
Vezeték nélküli kapcsolat WiFi 2.4G IEEE 802.11 b/g/n
Készenléti áram 6 mA Min
Védelmi fokozat IP20
Környezeti hőmérséklet 0~50?
Csatlakozás M30 x 1,5mm
Méretek 58,4mm x 97mm x 58,4mm
Súly 145 g
Alkalmazás Tuya Smart / Smart Life
Termék részletei
Avatto
525064
20 db

Megadott referenciák

ean13
6976037360025
MPN (Gyártói cikkszám)
TRV07-WIFI
13 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on