Soocas H5 hair dryer (silver)
  • Soocas H5 hair dryer (silver)
  • Soocas H5 hair dryer (silver)
  • Soocas H5 hair dryer (silver)
  • Soocas H5 hair dryer (silver)
  • Soocas H5 hair dryer (silver)

Soocas H5 hair dryer (silver)

528375
Soocas
14 640 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Soocas H5 hajszárító (ezüst)

A SOOCAS H5 ionos hajszárító kifinomult kialakításával, erős 20,000 fordulat/perc motorjával, nagy, akár 10 millió negatív ion-koncentrációjával és sokoldalúan használható - a mellékelt tartozékok segítségével kényelmesen formázhatod hajadat. Nézd meg, milyen előnyei lehetnek!


Teljes körű ellátás

A hajad egészségesebb és fényesebb lehet, mint bármikor. A SOOCAS H5 hajat óvatosan szárít meg, rugalmas és hajlékony marad, statikus elektromosság javul, a hajszálvégek megelőzhetők, és a frizz nem jelentkezik. Mondj búcsút a frizz, a statikus problémák és a unalmas, vonzó színek - az H5-tel hajad fényes, sima és nagyszerű lesz!


4 munkamód

A SOOCAS szárító 4 módban dolgozik. Segítségével gyors vagy lassú meleg levegő áramlásán dryaszthatod a hajad. Választhatod a természetes széllökést is. A cirkulációs mód 5 másodpercig meleg szárító levegőt és 3 másodpercig hideg levegőt juttat a hajhoz, amely gyors eredményt hoz, mégis frissítő a hajnak, amelynek térfogata örömöt okoz. Válts szabadon a módok között és állítsd a szárítót saját igényeid szerint - hamar élvezheted az egészséges, sima hajat.


Gyors, hatékony, praktikus

Egy erős motor, 6 ventilátorlapát, 1800 watt teljesítmény és a spirális kivezető kialakítás mind biztosítja, hogy a szárító gyorsan, hatékonyan és egyenletesen működjön. Ez pillanatok alatt megszárítja a hajat, anélkül, hogy káros, mérlegkárosító hőnek tenné ki. Ez a praktikus megoldás garantálja, hogy hajad mindig kiváló állapotban lesz.


Az anionok ereje

Hadd gondoskodjon megjelenésedről több millió negatív ion. Az anionok magas koncentrációja által hajad sima, fényes és hidratált lesz. SOOCAS H5-tel elfelejtheted a hajszálrétegeket. Használd ki a negatív ionok rendkívüli erejét, és élvezd a gyönyörű frizurát.


Hasznos tartozékok

A H5 hajszárítóval praktikus tartozékokat is kap, amelyek megkönnyítik a készülék használatát és lehetővé teszik, hogy hatékonyan formázd a hajadat. A 360°-ban állítható koncentrátor lehetővé teszi, hogy kényelmesen formázd a hajad ahogyan csak szeretnéd.


Teljes védelem

A SOOCAS jó szolgálatot tesz. A dupla háló elválasztja a hajat a ventilátortól és minimalizálja a szövedés kockázatát. A koncentrátor két rétegű szigetelése biztosítja, hogy nincs égési veszélyben. A levegő hőmérséklete egyenletesen emelkedik, hogy csökkentse a haj megkárosodásának kockázatát, és túlmelegedés esetén a készülék automatikusan kikapcsol. Így nem kell semmitől tartanod - a SOOCAS-szal számíthatsz kényelmes, biztonságos hajápolásra.


Használati kényelem

Az H5 hajszárító hosszú, 1,7 méteres kábellel rendelkezik. Többé nem kell egyetlen kényelmetlen pozícióban szárítanod a hajadat - egy túl rövid kábel nem korlátoz. Használd kényelmesen a szárítót, ahogyan csak szeretnéd. A készülék is nagyon könnyen használható. Egy gombbal kapcsolható be, egy másikkal pedig beállíthatod a sebességet. A készülék háza végén található LED-ek információkat adnak az aktuális működési módról. Mindez teszi az H5 hajszárítót könnyen és kényelmen kezelhetővé.


Lenyűgöző design

A szárító tökéletesen illeszkedik a kezedbe, rendkívül praktikus és könnyű - mindössze 510 gramm, ami egy átlagos vízpalack súlya. Felejtsd el a nehéz készülékeket, amelyek a hajszárítást nehéz és fárasztó feladattá teszik. Az H5-t továbbá stílusos, futurisztikus formatervezése is emeli. 2 színváltozatban kapható - klasszikus ezüst színben és egy kissé merészebb piros színben. Válassza ki a tökéletes hajszárítót, és élvezze a funkcionális, mégis elegáns készüléket, amely a haja gondját viseli.


Tartalmazza

  • szárító
  • koncentrátor

Specifikáció:

Gyártó Soocas
Modell H5
Szín Ezüst
Teljesítmény 1800 W
Maximális sebesség 20000 fordulat/perc
Funkciók Meleg levegő / Hideg levegő / Ionizáció
Kábel hossza 1,7 méter
Termék részletei
Soocas
528375
20 db

Megadott referenciák

ean13
6970237665164
MPN (Gyártói cikkszám)
H5 GL silver
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on