ENCHEN AIR 2 Plus Hajszárító
  • ENCHEN AIR 2 Plus Hajszárító
  • ENCHEN AIR 2 Plus Hajszárító
  • ENCHEN AIR 2 Plus Hajszárító
  • ENCHEN AIR 2 Plus Hajszárító

ENCHEN AIR 2 Plus Hajszárító

528381
ENCHEN
11 840 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
10 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

ENCHEN AIR 2 Plus Hajszárító

Unod már az elektromosságot és arra vágysz, hogy frizurád ragyogó legyen frizzelés nélkül? Mindezt elérheted az ENCHEN AIR 2 Plus hajszárítóval, ami erős motorral rendelkezik és lehetővé teszi, hogy forró vagy hideg levegővel szárítsd hajadat, minimális zajjal járva. Ráadásul állandó hőmérsékletet biztosít és ionizálja a levegőt, így végül puha, sima hatású hajat kapsz, további kozmetikumok nélkül! Az összecsukható kialakítás lehetővé teszi számodra a hajszárító kényelmes tárolását, vagy szinte bármilyen utazáshoz való használatát.

1.jpg

Hasonló hatás, mint az után, miután a szalonból kiléptél

Most hajad úgy nézhet ki, mintha divatfodrász stílizálta volna! Az ENCHEN AIR 2 Plus ionizálja a levegőt amíg szárítja a hajat, ezáltal milliók negatív ionja rakódnak a haj felszínére, ami hidratáltabbá, simábbá és könnyebben kezelhetővé teszi azt. Az ionok semlegesítik a pozitív ionok hatását, így a haj nem elektromosodik és végre minden helyzetben tökéletes lehet a megjelenése.

9.jpg

Azonnali hajszárítás

Mi teszi az ENCHEN AIR 2 Plus olyan hatékonnyá? Az erős 1 800 wattos motorral rendelkező szárító nagy teljesítményű levegőrobbantást biztosít, ami rendkívül rövid idő alatt képes megszárítani hajad. Emellett a szárítószál 360°-ban forgatható, ami megkönnyíti egész hajad szárítását. A hosszú haj kb. 5–10 perc alatt megszárad és a hatás egy egészséges és hidratált frizura az alapoktól egészen a végig! A frizura kialakítása során használd a hűtő gombot - a hideg levegő még ragyogóbbá teszi hajadat!

6.jpg

Száraz, de nem túlszáraz

Az ENCHEN AIR 2 Plus hajszárító működése minden nap könnyebbé teszi a hajápolást és tökéletes állapotának megőrzését! Hogyan lehetséges mindez? Az intelligens rendszer állandó hőmérsékletet biztosít, és ha a hőmérséklet vártnál magasabbra emelkedik, az eszköz automatikusan kikapcsol. Ez megelőzi a szárító túlhevülését, és ami még fontosabb, garantálja, hogy túl magas hőmérséklet nem szárítsa ki a hajadat.

3.jpg

Extra kényelem

Érdemes megemlíteni néhány részletet, ami az ENCHEN AIR 2 Plus használatát olyan kényelmessé teszi. Az speciálisan tervezett légbevezetés elkerüli a haj összekuszálódását, és az összecsukható kialakításnak köszönhetően a szárító szállítása és tárolása sem okoz számodra problémát. A szárító valóban könnyű (450 g) és 1,8 méteres kábellel van felszerelve, ami teljes kényelmet garantál számodra a szárítás során. Emellett a kiváló minőségű anyagok használata biztonságosá teszi a szárító használatát és a leégni való kockázat gyakorlatilag nem létezik.

2.jpg

Tartalom

  • Hajszárító x 1
  • Cserefej (koncentrátor) x 1
  • Használati utasítás x 1
Gyártó ENCHEN
Modell AIR 2 Plus
Súly 450 g
Méretek 162 x 80 x 252 mm (fej nélküli) 187 x 80 x 252 mm (fejjel együtt)
Névleges teljesítmény 1800 W
Névleges feszültség 220 V
Kábelhossz 1,8 m
Termék részletei
ENCHEN
528381
10 db

Megadott referenciák

ean13
6974728534069
MPN (Gyártói cikkszám)
AIR 2 Plus
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on