Duracell Wall Charger USB-C 20W (black)
  • Duracell Wall Charger USB-C 20W (black)

Duracell Wall Charger USB-C 20W (black)

321454
DURACELL
3 570 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
3 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Duracell USB-C fali töltő, 20W (fekete)

Takaríts meg időt a Duracell fali töltővel! A termék gyors töltést biztosít, USB-C porttal rendelkezik, így az általa támogatott legtöbb készüléket újra töltheted. Az ergonomikus és karcsú kialakítás tökéletesen illeszkedik a falra, a soft-touch anyagnak köszönhetően pedig stabilan fogod tudni a töltőt csatlakoztatni és kihúzni a konnektorból.

2.jpg

Gyors töltés

Még gyorsabb töltővel érheted el az áramfeltöltést a Duracell töltővel! Ez a termék akár 4-szer gyorsabban tölti fel a telefonodat, tabletedet és powerbankodat, mint egy standard töltő! Továbbá támogatja a 20W-os Power Delivery gyorstöltési protokollt is. Most már csak néhány pillanatra van szükséged ahhoz, hogy helyreállítsa az energiaellátást az eszközödben!

4.jpg

Különféle eszközökkel használható

Már nem kell aggódnod a kompatibilitási problémák miatt! A töltő tökéletesen működik a legnépszerűbb piacon elérhető készülékekkel. Használhatod okostelefonok és tabletek töltésére különböző márkáktól anélkül, hogy problémák merülnének fel. Használhatod vezeték nélküli fejhallgatók vagy egy powerbank frissítésére is.

3.jpg

Kompakt kialakítás

A Duracell töltő kompakt mérete növeli a használati kényelmet. A termék puha és ergonomikus anyagokból készült, magas szintű tartóssággal, ami hosszú ideig szolgálni fogja.

5.jpg

Biztonságos használat

A Duracell fali töltő nemcsak gyors, hanem biztonságos töltést is biztosít. A készülék több szintű védelmet nyújt, beleértve a túlmelegedés, a túltöltés és a túlfeszültség elleni védelmet is. Így biztos lehet benne, hogy az eszközei nem lesznek károsodva.

6.jpg
Gyártó Duracell
Modell DRACUSB18-EU
Szín Fekete
Súly 73 g
Méretek 60 x 60 x 63 mm
Maximális teljesítmény 20 W
Termék részletei
DURACELL
321454
3 db

Megadott referenciák

ean13
5056304310210
MPN (Gyártói cikkszám)
DRACUSB18-EU
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on