INVZI GanHub 1x USB-C charger, 67W, EU/UK/AU/US + 1.5m USB-C cable (black)
  • INVZI GanHub 1x USB-C charger, 67W, EU/UK/AU/US + 1.5m USB-C cable (black)

INVZI GanHub 1x USB-C charger, 67W, EU/UK/AU/US + 1.5m USB-C cable (black)

529054
INVZI
13 840 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

INVZI GanHub 1x USB-C töltő, 67W, EU/UK/AU/US + USB-C kábel 1,5m (fekete)

Töltsd fel az eszközeidet gyorsan és kényelmesen! A hálózati töltővel a készülékeid rövid időn belül feltöltődnek, ugyanis 67 W-os teljesítményével kiemelkedik a mezőnyből. Ráadásul a főbb töltési protokollokkal kompatibilis, így szinte minden eszközöddel használható. Az utazási adapterekkel és az USB-C kábellel pedig még kényelmesebbé teheted a töltést.

INVZI/GH6711/1

Gyors töltés

Az INVZI AC töltő egy USB-C porttal van felszerelve, ami akár 67 W-os teljesítménnyel történő töltést tesz lehetővé! Ennek köszönhetően akár a MacBook-od is fel tud tölteni akár 50%-ra mindössze 30 perc alatt. Az INVZI-val elfelejtheted a hosszú várakozási időket és akár teljes mértékben kiélvezheted az eszközeidet!

INVZI/GH6711/3

Magas kompatibilitás

Az AC töltő nagy kompatibilitást kínál a főbb töltési protokollokkal való kompatibilitásának köszönhetően. Automatikusan felismeri és tölti a széles körű eszközválasztékot, beleértve a notebookokat, telefonokat, táblagépeket, fejhallgatókat és még sok mást. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod azon, hogy az eszközöd kompatibilis-e a töltővel. Ideális azoknak, akik széles körű elektronikai eszközöket tulajdonítanak és kényelmesen és gyorsan szeretnének tölteni.

INVZI/GH6711/6

Használati kényelem

Az INVZI hálózati töltő rendkívül kompakt, mégis maximális töltőteljesítményt biztosít, ezért ideális az utazáshoz vagy mindennapos használathoz az irodában vagy otthon. Sajátos tervezésének köszönhetően a töltő kisebb és erősebb lehet, mint egy hagyományos töltő, így kevesebb helyet foglal el, és könnyebb hordozni.

INVZI/GH6711/5

Biztonság

Az INVZI eszköz számos funkciót kínál, amely megvédi az eszközöket a károsodástól, és a felhasználókat a veszélyes helyzetektől. Az egyik legfontosabb funkciója a túláram-, túlfeszültség-, túlmelegedés- és rövidzárlat-védelem. Ennek eredményeként, ha ilyen problémák adódnak, a töltő gyorsan és hatékonyan reagál, hogy megakadályozza az eszköz vagy a felhasználó veszélyeztetését.

INVZI/GH6711/7

További tartozékok

A csomagban találhatók az EU / UK / AU / US adapterek, amelyek lehetővé teszik az eszközeid töltését a különböző földrajzi régiókban, ami különösen hasznos az utazók számára. Emellett egy 1,5 m-es USB-C kábel is található, amely lehetővé teszi, hogy akár nagyobb távolságokból is tölthesd az eszközeidet, és tovább növeli a használati szabadságodat. Ezekkel a tartozékokkal a töltő még sokoldalúbb és funkcionálisabb lesz, lehetővé téve a különböző eszközök tölthetőségét és a különböző feltételek közötti működést.

INVZI/GH6711/2
Gyártó INVZI
Modell GH6711
Szín Fekete
Teljesítmény 67 W
Utazási adapterek EU/UK/AU/US
Csatlakozó USB-C
Kábelhossz 1,5 m
Port USB-C
Termék részletei
INVZI
529054
1 db

Megadott referenciák

ean13
744252199876
MPN (Gyártói cikkszám)
GH6711
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on