Edifier MP100 Plus hangszóró (forest green)
  • Edifier MP100 Plus hangszóró (forest green)
  • Edifier MP100 Plus hangszóró (forest green)
  • Edifier MP100 Plus hangszóró (forest green)
  • Edifier MP100 Plus hangszóró (forest green)

Edifier MP100 Plus hangszóró (forest green)

306932
Edifier
18 890 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Edifier MP100 Plus hangfal

Az Edifier MP100 Plus hordozható hangfal szinte mindenhol elkísérhet. Nagyon könnyű és mégis tartós és IPX7 vízálló. Egyetlen feltöltéssel kb. 9 órás üzemidő érhető el, és a kimeneti teljesítmény 5W-ig terjed. Emellett a Bluetooth 5.3 gyors és stabil kapcsolatot biztosít. A hangszóró nemcsak a nagyszerű hangminőségével, hanem stílusos, modern kialakításával is lenyűgözi felhasználóit.

14.jpg

Könnyű és hordozható

Az MP100 Plus annyira kicsi és könnyű, hogy mindig magaddal viheted. Nem nyom többet, mint egy okostelefon, és igazán kicsi - könnyedén elfér a tenyeredben. Egyébként is egy különleges fogantyúval érkezik, amelyet használhatsz, hogy a hátizsákodra vagy táskádra csatold. A hangszóró 2 színben kapható - válaszd ki, melyik tetszik jobban!

3.jpg

Lenyűgöző hangzás

Élvezd a magas minőségű hangzást. Az MP100 Plus akár 5W kimeneti teljesítménnyel is rendelkezik, és 43 mm-es magas érzékenységű meghajtóval van felszerelve. Ez lehetővé teszi a tiszta hang, a részletes és tökéletes hangzás visszaadását. Nem csak otthon, de kertpartin, tengerparton, pikniken vagy kiránduláson is ideális.

12.jpg

Egyedülálló tartósság

Ez a kivételes hangszóró szinte minden körülmények között jól szolgálja a felhasználót. IPX7 vízálló, így alocsolások nem jelentenek problémát. Emellett speciális szövet hálóval van ellátva, amely megvédi a portól és a szennyeződésektől. Nagyon tartós és ellenálló is a rázkódásokra. Vidd magaddal strandröplabda mérkőzésre vagy városi kirándulásra, és engedd, hogy kedvenc dalaid szórakoztassanak!

2.jpg

Bluetooth 5.3

A kapcsolódási problémák a múlté! Az Edifier MP100 Plus támogatja a modern Bluetooth 5.3-at, amely rendkívül gyors és stabil vezeték nélküli átvitelt biztosít. Emellett kisebb energiafogyasztást is garantál. A termék nagyon könnyen használható. A speciálisan tervezett gombok lehetővé teszik a Bluetooth gyors és kényelmes kikapcsolását, a hangszóró be- és kikapcsolását, valamint a hangerőszabályzást.

9.jpg

Hosszú üzemidő

Ne aggódj a hangszóró merülése miatt a legrosszabb pillanatban sem. Az MP100 Plus beépített 1500mAh-es hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik, amely meglepően hosszú üzemidőt biztosít. Teljesen feltöltött készülék akár 9 órán át is játszhat zenét - tökéletes utazáshoz vagy bulihoz! A hangszóró kényelmes töltését az mellékelt kábel biztosítja.

8.jpg

Beépített mikrofon és zajszűrés

Az MP100 Plus kristálytiszta hangminőséget nyújt nem csak zenehallgatásnál, hanem hanghívásoknál is. A készülék magas minőségű mikrofonnal van ellátva, és lehetővé teszi, hogy csak egyetlen gombnyomással válaszolj a telefonra. Az intelligens zajcsökkentő algoritmus is javítja a hangminőséget. Mindez biztosítja, hogy te és a hívó tökéletesen halljátok egymást szinte bármely helyzetben.

1.jpg

A csomagban

  • Hangfal
  • Töltőkábel
  • Felhasználói kézikönyv
  • Bűvös pánt
Márka Edifier
Modell MP100 Plus
Szín Erdőzöld
Meghajtó 43 mm
Kimenő teljesítmény (torzítási korlátozás mellett) 5W
SNR >=85dB(A)
Kapcsolódási lehetőségek Bluetooth
Bluetooth verzió 5.3
Akkumulátor kapacitása 1500mAh
Akkumulátor élettartama Akár 9 óra
Vízállóság IPX7
Méretek 95x45 mm
Súly Körülbelül 200 g
Termék részletei
Edifier
306932
1 db

Megadott referenciák

ean13
6923520269280
MPN (Gyártói cikkszám)
MP100 Plus
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on