Blitzwolf AA-GCR3 2.0 Számítógépes gamer hangfal, Bluetooth 5.0, RGB, AUX
  • Blitzwolf AA-GCR3 2.0 Számítógépes gamer hangfal, Bluetooth 5.0, RGB, AUX

Blitzwolf AA-GCR3 2.0 Számítógépes gamer hangfal, Bluetooth 5.0, RGB, AUX

308698
BlitzWolf
10 850 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Blitzwolf AA-GCR3 2,0 számítógép hangszórók játékosoknak

Élvezd a magas minőségű hangzást és add magadnak az álom szintű élményt az AA-GCR3 számítógép hangszórókkal. Az akár 4 hangszórós Blitzwolf AA-GCR3 zseniális HiFi sztereó hangzást kínál. Emellett színes RGB háttérvilágítással rendelkezik, 6 különböző effektussal. Bluetooth 5.0-val vagy egy 3,5mm AUX kábellel csatlakozhatsz hozzájuk. Kényelmes használatukat egy távirányító teszi lehetővé, amely már a kábelbe beépítve megtalálható.

5.jpg

Kiváló HiFi sztereó hangzás

Merülj el a játékban és adj át magad az egyedülálló élménynek az AA-GCR3 hangszórókkal, amelyek HiFi minőségű sztereó hangot biztosítanak. Az 4 hangszóróval felszerelt AA-GCR3 kimenő teljesítménye eléri a 2x 5W-ot. Az előnyei közé tartozik, hogy a haladó 2.0-s rendszernek köszönhetően szélesebb hangmezőt és kiemelt, erőteljes basszust élvezhetsz. Ennek köszönhetően könnyen meghallhatod és megtalálhatod az közeledő ellenfelet - így már nem lepsz meg!

2.jpg

Dinamikus RGB háttérvilágítás

Az AA-GCR3 hangszórókat a színes RGB háttérvilágítása teszi egyedivé, amely lehetővé teszi fantasztikus hangulat kialakítását a játékteremben. Választhatsz 6 különböző érdekes hatás közül, mint például a Blue, Streamer, Spectrum, Color Change, Red és Green. Próbáld ki az összes elérhető beállítást, és kiderül, melyik a kedvenced!

3.jpg

2 csatlakozási lehetőség

2 módon csatlakozhatsz a hangszórókhoz. Például van lehetőség a számítógépedhez 3,5 mm AUX kábellel csatlakoztatni. Egy vezetékmentes megoldást részesítesz előnyben? A Bluetooth 5.0-val való kapcsolódást válaszd és élvezd a stabil, gyors átvitelt - ne aggódj a késések vagy egyéb jelproblémák miatt. Most már semmi sem korlátoz meg!

7.jpg

Még több kényelem

Annak ellenére, hogy a hangszórók nagyokkal is rendelkeznek, rendkívül kompaktak - nem foglalnak túl sok helyet az asztalodnál. Méreteik csak 102x179x82 mm. Emellett a készülékek használatát egy az kábelbe beépített távirányító is megkönnyíti. Segítségével például beállíthatod a hangerőt vagy kiválaszthatod a világítási effekteket. A Blitzwolf mindig biztosítja, hogy a szükséges dolgok mindig kéznél legyenek!

6.jpg

A doboz tartalma

  • Számítógép hangszórója USB tápegységgel
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Blitzwolf
Modell AA-GCR3
Szín Fekete
Bluetooth verzió 5.0
Kimeneti teljesítmény 5W x2
Frekvencia válasz 80Hz-18kHz
Jel-zaj viszony >=75dB
Átalakító 2,5?
Interfész AUX 3,5mm
Tápegység USB
Tápegység DC 5V / 1A
Súly 850g
Méretek (egy hangszóró) 82x179x102mm
Termék részletei
BlitzWolf
308698
1 db

Megadott referenciák

ean13
5907489609562
MPN (Gyártói cikkszám)
AA-GCR3
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on