Edifier QD35 hangszóró (fehér)
  • Edifier QD35 hangszóró (fehér)
  • Edifier QD35 hangszóró (fehér)
  • Edifier QD35 hangszóró (fehér)
  • Edifier QD35 hangszóró (fehér)
  • Edifier QD35 hangszóró (fehér)

Edifier QD35 hangszóró (fehér)

527653
Edifier
52 820 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Edifier QD35 hangszóró (fehér)

Merülj el a hangzásban az Edifier segítségével. Az Edifier QD35 hangszórókitűnő minőségű hangzást biztosít, melyet a Hi-Res Audio minősítette. Támogatja az LDAC kodeket, és 2 töltő porttal is rendelkezik, ezáltal újratöltheted a telefonodat vagy táblagépedet. A színes háttérvilágítással ellátott átlátszó tok sok felhasználónak örömet fog okozni.

Edifier/QD35-white/4

Magas minőségű hangzás

Az alumínium konusszal felszerelt 3" középsugárzó részletgazdag intenzív középsugárzást biztosít. A 1" selyem kalotás sugárzó tiszta és tiszta magasakat biztosít. A teljes kimeneti teljesítmény akár 40W RMS, egy akár 50 m2-es szobát is képes megtölteni hanggal. Vigye zenei élményét a következő szintre az Edifierrel!

Edifier/QD35-white/5

Felejtsd el a torzítást

Aggasztja a torzítás és a rossz hangminőség? Ne aggódj! Az új TurbMuff Air Noise Suppression technológia megbízhatóan csökkenti a portokból származó zajt. Ezenkívül digitális DSP chipsetet és TI digitális erősítőt használ. Mindez azt jelenti, hogy kiváló hangminőségben gyönyörködhetsz zavarás nélkül.

Edifier/QD35-white/2

Különféle kapcsolódási módok

Hallgasson zenét kedvére és felejtse el a korlátokat. Az QD35 hangszórót készüléke választásával vezetékesen vagy vezeték nélkül csatlakoztathatja. Rendelkezik USB-A bemenettel és 3,5 mm-es AUX csatlakozóval, így könnyedén csatlakoztathatja számítógépéhez is. A vezeték nélküli megoldást részesíti előnyben? A Bluetooth 5.3 előnyeit élvezheti, amely gyors és stabil kapcsolatot garantál. Mi több, az LDAC technológia biztosítja a legmagasabb minőségű zenei visszajátszást. Kényelmesen párosítsa a hangszórót okostelefonjával, és szabadon hallgathatja kedvenc dalait!

Edifier/QD35-white/8

Nem csak a zenék hallgatására

A lehetőségek nem állnak meg az QD35 hangszóróval! A TurboGaN töltési technológia segítségével kényelmesen megújíthatja sok készülék, többek között okostelefonja vagy táblagépe akkumulátorát is. Két port áll az Ön rendelkezésére - USB-C és USB-A, a maximális töltési teljesítmény pedig 35 watt. Nem kell aggódnia készülékei biztonsága miatt sem. Az intelligens chip automatikusan beállítja a töltési teljesítményt, ezzel megakadályozza a túltöltést.

Edifier/QD35-white/10

Látványos vizuális hatások

Világítsa fel szobáját színekkel. A hangszóró színes háttérvilágítással rendelkezik, amely csodálatos világítási hatásokkal fog ellátni. A hangszóró átlátszó kialakítása tovább fokozza a vizuális hatást. Ráadásul személyre szabhatja a háttérvilágítást a dedikált Edifier Connect alkalmazással.

Edifier/QD35-white/1

Több lehetőség az alkalmazással

Több lehetőségre van szüksége? Tegye fel a dedikált Edifier Connect alkalmazást, amelyet megtalál mind a Google Play áruházban, mind az App Store-ban. Segítségével szinkronizálhatja az órát, beállíthatja a háttérvilágítást, megváltoztathatja az EQ beállításokat, és megoszthatja barátaival.

Edifier/QD35-white/7

Tartalmazza

  • hangszóró
  • tápkábel
  • 3,5 mm-es 3,5 mm-es audio kábel
  • USB-A-ról USB-A-ra kábel
  • matricák
  • tisztítókendő
  • használati utasítás
Gyártó Edifier
Modell QD35
Szín Fehér
Bluetooth verzió 5.3
Kimeneti teljesítmény (RMS) 25 W (közép) + 15 W (magas)
Transzformátorok 3" középsugárzó + 1" magassugárzó
Frekvenciaválasz 60Hz-40kHz
Jel/zaj viszony >=85 dB (A)
Minősítések Hi-Res Audio / Hi-Res Audio Wireless
Bemeneti érzékenység AUX 600 ± 50 mv; USB-A: 600 ± 50 mv; Bluetooth: 600 ± 50 mFFS
Audio bemeneti AUX / USB-A / Bluetooth
Maximális töltési kimeneti teljesítmény 35 W
Méretek 277,8 x 164,8 x 141,7 mm
Súly 2,64 kg
Termék részletei
Edifier
527653
20 db

Megadott referenciák

ean13
6923520285006
MPN (Gyártói cikkszám)
QD35 white
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on