Edifier MP230 hangszóró (fekete)
  • Edifier MP230 hangszóró (fekete)
  • Edifier MP230 hangszóró (fekete)
  • Edifier MP230 hangszóró (fekete)
  • Edifier MP230 hangszóró (fekete)
  • Edifier MP230 hangszóró (fekete)

Edifier MP230 hangszóró (fekete)

527874
Edifier
33 460 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Edifier MP230 vezeték nélküli hangszóró (fekete)

Sikeres kombinációja a modern technológiának és a retró stílusnak? Az Edifier bebizonyítja, hogy lehetséges! Az MP230 hangszóró rendkívül stílusos külsővel rendelkezik, és kiváló hangminőséget biztosít a 48 mm-es meghajtóinak és Class-D erősítőjének köszönhetően. Az erős akkumulátor egyetlen töltéssel akár 16 órás működést is garantál, a megbízható vezeték nélküli kapcsolatot pedig a Bluetooth 5.0 teszi lehetővé. Az eszköz lehetőséget nyújt zene lejátszására TF kártyáról vagy AUX kábellel is.

Edifier/MP230-black/9

Kellemes hangélmény

Mi teszi a MP230 hangszórót annyira jól játszóvá? Sztereó akusztikus rendszere két 48 mm-es meghajtóból és egy integrált kettős passzív sugárzóból áll. Mindez tágasabb hangteret, kristálytiszta magasakat, erőteljesebb mélyeket és gazdag részleteket eredményez. A DSP technológia és a fejlett Class-D erősítő pedig biztosítja a kristálytiszta hangot és veszteségmentes minőséget.

Edifier/MP230-black/7

Számos csatlakozási lehetőség

Szabadon játszhat zenét a kiválasztott forrásból. Az MP230 hangszóró támogatja a Bluetooth 5.0-át, amely gyors, stabil vezeték nélküli adatátvitelt, hosszabb működési időt és nagyobb ellenállást biztosít a károsodásokkal szemben. Lehetőség van a készülékhez AUX kábel csatlakoztatásával is való kapcsolódásra. Zenelejátszásra lehetőség van hangkártyáról vagy TF kártyáról is.

Edifier/MP230-black/5

Sok óra zenehallgatás

Mostantól akár egy teljes napot is meghallgathat zenét megszakítás nélkül. A hangszóró kiváló minőségű, lítium-polimer akkumulátorral van felszerelve, amely 2600 mAh kapacitással rendelkezik, és akár 16 órás kedvenc dalait is lehetőséget nyújt az egyetlen töltéssel történő lejátszásra. Ez nem csak otthonra teszi tökéletessé, hanem utazáshoz vagy piknikhez is ideális, hiszen majdnem mindenhol lehet dalokat, podcastokat vagy hangoskönyveket hallgatni.

Edifier/MP230-black/10

Praktikus és stílusos gombok

A hangszóró kényelmes kezelése speciálisan tervezett gombok segítségével lehetséges, amelyek tökéletesen utánozzák a zongora billentyűit. Rendkívül kellemesek az érintésre, és könnyen engedik az ujjakat. Segítségükkel például be- és kikapcsolhatja a MP230-at, szüneteltetheti vagy folytathatja a lejátszást, bekapcsolhatja a Bluetooth módot, dalokat válthat vagy állíthatja a hangerőt.

Edifier/MP230-black/8

Modern design

Az Edifier MP230 hangszóró tökéletesen beleilleszkedik a modern belső térbe. Stylish fekete és zöld színű kivitelével és retró stílusú hangsúlyával kivívja magának a figyelmet. Ráadásul a készülék alján speciális padok találhatók, amelyek eltávolítják a nem kívánt rezgéseket és nagyobb stabilitást biztosítanak.

Edifier/MP230-black/4

Csomag tartalma:

  • Hangszóró
  • USB type-C kábel
  • Audió kábel
  • Felhasználói kézikönyv
Gyártó Edifier
Modell MP230
Szín fekete
Kimeneti teljesítmény (torzítási limit mellett) 10 W + 10 W
Frekvencia válasz 70 Hz - 13 KHz
SNR >=85 dB (A)
Bemenet Bluetooth audio, TF kártya, AUX, hangkártya
Akkumulátor kapacitása 2600 mAh
Lejátszási idő Akár 16 óra
Méretek 162 x 84,5 x 96,5 mm
Súly 0,85 kg
Termék részletei
Edifier
527874
1 db

Megadott referenciák

ean13
6923520285464
MPN (Gyártói cikkszám)
MP230 black
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on