Orico Adapter Hub 4x USB 3.0
  • Orico Adapter Hub 4x USB 3.0
  • Orico Adapter Hub 4x USB 3.0
  • Orico Adapter Hub 4x USB 3.0

Orico Adapter Hub 4x USB 3.0

320742
Orico
3 310 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 24., kedd   -  Foxpost automata

2024. szeptember 24., kedd   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 25., szerda   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Adapter Hub 4x USB 3.0 Orico

Bővítse számítógépének képességeit és könnyítse meg mindennapi munkáját. Az Orico adapter 4 USB porttal van ellátva, így akár 4 eszközt csatlakoztathat hozzá. A csatlakozó segítségével akár 5 Gbps sebességgel is átviheti fájljait, továbbá széles körű kompatibilitást kínál. Ráadásul az egyedi alumínium ötvözetnek köszönhetően rendkívül ellenálló és hatékony hőleadással bír.

1.jpg

Fejlett kialakítás

Ez a praktikus adapter rendkívül könnyű és kompakt - könnyen magával viheti munkahelyére, egyetemére vagy könyvtárába. Nem fog sok helyet foglalni az összecsukható zsebekben és a laptop táskákban! Emellett a készülék minőségi alumíniumötvözetből készült, így rendkívül tartós és hatékonyan elvezeti a hőt, ami stabil és hatékony működésének köszönhető.

6.jpg

Egyetemes kompatibilitás

Nem számít, milyen felszerelést használ - az Orico adapter majdnem minden helyzetben megkönnyíti a munkáját. A termék Windows, Mac OS és Linux-ral kompatibilis. Csak csatlakoztassa számítógépéhez - nem szükséges további illesztőprogramok telepítése. Szerezz több lehetőséget és növeld munkájának hatékonyságát!

9.jpg

Egyszerre akár 4 eszköz csatlakoztatása

Felejtse el a problémákat a túl kevés laptop porttal. Az Orico adapter 4 USB portot kínál, így egyszerre akár 4 készüléket is csatlakoztathat hozzá. A készülék kompatibilis billentyűzetekkel, számítógép egerekkel, USB meghajtókkal, nyomtatókkal és grafikus táblákkal stb. A lehetőségek valóban óriásiak!

5.jpg

Azonnali fájlátvitel

Most már pillanatok alatt átvihet minden szükséges fényképet vagy videót készülékei között. Az Orico adapter akár 5Gbps sebességgel is biztosít adatátvitelt (az USB 3.0 porton)! Ez azt jelenti, hogy csak kb. 3 másodperc alatt kell átvinnie 1 GB-ot. Vége a végtelen várakozásoknak!

4.jpg

Lenyűgöző teljesítmény

Ne engedje, hogy a hardver teljesítményproblémái befolyásolják munkájának hatékonyságát. Az Orico adapter beépített IC chipet tartalmaz, amely garantálja sima, stabil működését, még akkor is, ha több eszközt csatlakoztat hozzá. Ráadásul a termék az egérhez és a billentyűzethez történő használatra optimalizált, így nem kell aggódnia a késések vagy a kapcsolati problémák miatt.

2.jpg
Márka Orico
Név USB-A Hub
Modell AH-A13-GY-BP
Szín Szürke
Bemenet USB-A
Kimenet USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 3
Átviteli sebesség USB 3.0: akár 5 Gbps-ig;
USB 2.0: akár 480 Mbps-ig;
Anyag Alumíniumötvözet
Méretek 88x15x7,5 mm
Kábelhossz 150 mm
Termék részletei
Orico
320742
1 db

Megadott referenciák

ean13
6936761858908
MPN (Gyártói cikkszám)
AH-A13-GY-BP
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on