Orico Adapter Hub 4w1 Orico 4x USB  3.0
  • Orico Adapter Hub 4w1 Orico 4x USB  3.0
  • Orico Adapter Hub 4w1 Orico 4x USB  3.0
  • Orico Adapter Hub 4w1 Orico 4x USB  3.0
  • Orico Adapter Hub 4w1 Orico 4x USB  3.0
  • Orico Adapter Hub 4w1 Orico 4x USB  3.0
  • Orico Adapter Hub 4w1 Orico 4x USB  3.0

Orico Adapter Hub 4w1 Orico 4x USB 3.0

321207
Orico
2 620 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Orico 4 az 1-ben 4x USB Hub Adapter

Növeld számítógéped lehetőségeit. Az Orico adapter akár négy USB portot is kínál, így akár négy különböző eszköz csatlakoztatható hozzá. A termék továbbá lehetővé teszi a fájlok akár 480 Mbps vagy 5 Gbps sebességgel történő átvitelét. Továbbá széles kompatibilitása és erős, tartós kialakítása kiemelkedik. Ráadásul a magas minőségű alumínium ötvözet használata hatékony hőelvezetést garantál.

8.jpg

Fejlett kialakítás

Termékeink magas minőségű anyagok használatával készülnek, így nemcsak tartósak, de nagyon kellemesek tapintásra. Ugyanakkor valóban jól mutatnak. Hatékony hőelvezetésre van kialakítva, ami stabil, hatékony működésébe fordítódik - ne aggódjon, hogy túlhevül. A készülék rendkívül hasznos - mindig magával viheti.

10.jpg

Gyors fájlátvitel

Nem kell tovább várnia, amíg elérheti a szükséges fájlokat az Ön által választott eszközön. A hub 3 USB 2.0 porttal van felszerelve, amelyek akár 480 Mbps átviteli sebességet biztosítanak. Emellett áll a rendelkezésére egy USB 3.0 port, amely akár 5 Gbps átviteli sebességet garantál! Mostantól a fényképek, videók, dokumentumok és zenei fájlok átvitele meglehetősen gyors és egyszerű.

5.jpg

4 rendelkezésre álló port

A laptopja vagy számítógépe nem rendelkezik elegendő porttal? Az Orico adapter lehetővé teszi lehetőségeinek bővítését! A hub akár 4 USB portot is kínál, így egyszerre 4 eszköz csatlakoztatható hozzá. A termék kompatibilis olyan berendezésekkel, mint például számítógép egér, billentyűzet, nyomtató, pendrive, kártyaolvasó és akár asztali ventilátor. A lehetőségek valóban óriásiak!

4.jpg

Megbízható teljesítmény

Bízzon a legmagasabb minőségben és élvezze a sima, megbízható működést. Az Orico hub egy fejlett IC chip-pel van felszerelve, amely gyors adatátvitelt és stabil kapcsolatot garantál majdnem bármely helyzetben. Továbbra sem késlekednek és akadoznak az eszközeid! A munka könnyebbé tételéhez és hatékonyságod növeléséhez bízzon az Orico USB hub kéményében.

6.jpg

Széles kompatibilitás

Felejtse el a kompatibilitási problémákat. Az Orico Hub tökéletesen működik a Windows és a Mac OS rendszerekkel - az eszközökön nem kell időt pazarolni a további driverek telepítésére! Például használhatja az eszközt egy USB-meghajtó, egér és billentyűzet csatlakoztatásához okostelefonjához vagy táblagépéhez is. Ezzel az ön munkája még könnyebbé válik! Megjegyzés: Okostelefonja vagy táblagépe támogatnia kell az OTG funkciót.

9.jpg
Márka Orico
Név Type-C to USB3.0 Docking Station
Modell AH-13-GY-BP
Szín Szürke
Bemenet USB-C
Kimeno USB 3.0 x1, USB 2.0 x3
Átviteli sebesség USB 3.0: akár 5Gbps;
USB 2.0: akár 480Mbps;
Anyag Alumínium-lemez
Méretek 88x15x7.5mm
Kábelhossz 150mm
Termék részletei
Orico
321207
20 db

Megadott referenciák

ean13
6954301109709
MPN (Gyártói cikkszám)
AH-13-GY-BP
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on