Adapter Hub UGREEN, USB-C to 2x USB 3.0, HDMI, RJ45, SD/TF
  • Adapter Hub UGREEN, USB-C to 2x USB 3.0, HDMI, RJ45, SD/TF
  • Adapter Hub UGREEN, USB-C to 2x USB 3.0, HDMI, RJ45, SD/TF

Adapter Hub UGREEN, USB-C to 2x USB 3.0, HDMI, RJ45, SD/TF

531345
Ugreen
14 740 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

UGREEN Hub adapter, USB-C to 2x USB 3.0, HDMI, RJ45, SD/TF

Bővítse ki a lehetőségeit az UGREEN adapterrel. A készülék számos praktikus porttal rendelkezik, például 2 USB 3.0 porttal, HDMI-vel, RJ45-vel és SD / TF kártyahelyekkel. A hub lehetővé teszi a videó megjelenítését egy nagy képernyőn 4K30Hz minőségben, valamint akár 5 Gbps adatátviteli sebességet is biztosít. Támogatja a gyors PD töltést akár 100 wattos teljesítménnyel is. Széles kompatibilitásának köszönhetően könnyedén magával viheti az egyetemre vagy munkahelyére.

10.jpg

Magas képminőség

Alakítsa át szobáját mozikocsikává. Az UGREEN hub rendelkezik egy HDMI porttal, amely lehetővé teszi képének nagyobb képernyőn történő megjelenítését. Lenyűgöző 4K30Hz minőséget kínál akár 3840 x 2160 felbontásig. Ön és szerettei meghökkennek majd a részletek gazdagságától. Kényelmesen csatlakoztathatja például laptopját a TV-hez, és kellemesen töltheti az időt családjával kedvenc filmjeik megtekintése közben.

1.jpg

Sok lehetőség

Az UGREEN hub tökéletes lesz számos felhasználásra. A szórakozás mellett munkában és egyetemen is hasznos lesz. Segítségével könnyedén csatlakoztathatja laptopját a projektorhoz, és szakmai prezentációját mutathatja be. Ráadásul a 2 USB 3.0 interfésszel könnyedén csatlakoztathatja laptopjához szükséges eszközeit, például USB meghajtót, egér, billentyűzetet, merevlemezt, kamerát vagy nyomtatót.

9.jpg

Azonnali adattovábbítás

Tapasztalja meg, milyen gyorsan tud fájlokat átvinni. Két USB 3.0 port akár 5 Gbps adatátviteli sebességet biztosít. Néhány másodperc alatt átviheti a fényképeket, videókat, dokumentumokat vagy más fájlokat célállomására. Ráadásul a hub rendelkezik SD és TF kártyahelyekkel. Lehetővé teszi az adatok egyidejű olvasását és írását akár 104 MB/s sebességgel is.

8.jpg

Eszközei gyors feltöltése

Unja már, hogy várnia kell, míg eszközei feltöltődnek, és használatra készek? Az UGREEN hub megoldja a problémáját. Az eszköz akár 100 wattos teljesítménnyel gyors PD-k feltöltését teszi lehetővé. Ez azt jelenti, hogy 1,5 óra töltés elegendő az Ön MacBook Pro vagy MacBook Air akkumulátorának teljes megújításához.

6.jpg

Kompatibilis az Ön hardvereivel

Nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt. Az UGREEN Hub a legnépszerűbb eszközökkel kompatibilis. Támogatja a Mac OS, az iOS, a Windows, az Android és a Linux rendszereket (az Ethernet port használatához a Windows 7 / XP verzióhoz illesztőprogram szükséges).

4.jpg

További lehetőségek

Támogatja az OTG funkciót, okostelefonja vagy táblagépe? Ha igen, akkor örömmel tudja meg, hogy az UGREEN adapter támogatja ezt a funkciót is. Kényelmesen megtekintheti videóit telefonjáról vagy táblagépéről a nagy képernyőn. A lehetőségek végtelenek - és még ez sem minden! Az RJ45 portnak köszönhetően örökre búcsút inthet a zavaroknak és a stabil csatlakozást élvezheti akár 1000 Mbps sebességgel.

7.jpg
Gyártó UGREEN
Modell CM512
Szín Szürke
Kimeneti portok SD / TF: 104 MB/s
USB-C: 100 W (max.)
RJ45: 1000 Mbps (max)
HDMI: 4K30Hz
USB 3.0: 5 Gbps
Működési rendszerek Mac OS, iOS, Windows, Android, Linux
Egyéb OTG funkció támogatás
Termék részletei
Ugreen
531345
20 db

Megadott referenciák

ean13
6957303895687
MPN (Gyártói cikkszám)
90568
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on