GrowGreen aspara okoscserép Stylist Lite Smart Grower
  • GrowGreen aspara okoscserép Stylist Lite Smart Grower
  • GrowGreen aspara okoscserép Stylist Lite Smart Grower
  • GrowGreen aspara okoscserép Stylist Lite Smart Grower

GrowGreen aspara okoscserép Stylist Lite Smart Grower

528860
aspara
37 470 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Smart pot aspara by GrowGreen Stylist Lite Smart Grower.

Nem vagy kézügyes, de szereted a dús növényzetet? Vagy talán álmodsz saját zöldségek termesztéséről? Az Aspara okos virágcserép segítségével könnyedén zöld otthont varázsolhatsz magadnak! Akár 8 ültetőhelyet találsz a cserépben. Az állítható LED lámpákkal és speciális programokkal különféle terményeket ültethetsz otthonodban, és örömöd leled majd a termésben. Egy dedikált alkalmazás lehetővé teszi a termesztési folyamat nyomon követését és a cserép könnyebb kezelését.

 

Magáról gondoskodik a növényeiről

A cserép olyan fejlett technológiákat használ, amelyek megfelelnek növényei igényeinek. Választhatsz a különböző növényfajok helytelenek programjai közül, így a cserép automatikusan igazítja a világítás intenzitását vagy a hidratálását. A speciális programok akár 50%-kal is növelhetik a növények növekedését! Továbbá érzékelőkkel van felszerelve, amelyek érzékelik a fényintenzitást, a vízszintet, a levegő és a víz hőmérsékletét, valamint a tápanyag koncentrációját.

 

LED lámpa, amely serkenti a növekedést

Növényeidnek már nem szükséges a természetes fény! Az okos cserép speciális LED lámpákkal van felszerelve, amelyek 400 mmol-os megvilágítást biztosítanak. A lámpák automatikusan állítják a világítás intenzitását a növények különböző fejlődési szakaszaiban. Így biztos lehetsz benne, hogy a növényeid ideális mennyiségű fényt kapnak.

 

Több lehetőség az alkalmazással

Kombinálja az okos cserépet egy dedikált alkalmazással más funkciók hozzáférése érdekében! Az alkalmazást megtalálja mind a Google Play áruházban, mind az App Store-ban. Segítségével nyomon követheti a növekedési folyamatot és az öntözőrendszer beállításait az ön preferenciái szerint is módosíthatja. Önnek sem kell aggódnia azért, hogy elfeledkezik a víz feltöltéséről - az alkalmazás emlékezteti Ön. Praktikus tippeket és tanácsokat is kap a növények ültetésével kapcsolatban.

 

Más növényekkel is működik

Termesszen sokféle növényt és élvezze a bőséges termést. Az Aspara cserép tökéletes sokféle növényfajhoz. Többek között aromás fűszernövényekhez, ízletes gyümölcsökhöz és zöldségekhez vagy illatos virágokhoz is használható. A virágcserepeknek összesen 8 ültetési helye van.

 

Praktikus kiegészítése bármilyen belső térnek

Az Aspara okos cserép modern és stílusos kialakítása miatt kiválóan illeszkedik majdnem minden belső térbe. Több cserepet is használhat, és egyedi zöld falat hozhat létre a növényekkel. Az eszköz mindössze 2,6 kg, így könnyen mozgathatja azt, ahová szeretné.

 

Egyszerű és kényelmes működés

Fedezze fel, mennyire könnyű növényeket, fűszernövényeket és zöldségeket termeszteni otthonában. A virágcserép összeszerelése nem fog Önnek problémát okozni - rendkívül egyszerű és csak néhány percet vesz igénybe! Az ültetés maga sem fog kihívást jelenteni Önnek. Ahhoz, hogy elkezdje, töltse fel a 2 literes tartályba a vizet. Helyezze a magokat a biológiailag lebomló betétekbe a megfelelő helyeken a cserépben, majd fedje le a speciális fedéllel. Végül válassza ki a megfelelő programot, és várja a termést!

 

 

Gyártó aspara by GrownGreen
Szín Fehér
Kapacitás 8 hely a növényeknek
Vízkapacitás 2 L
Fényerősség 400mmol
Fényhullámhossz 450 nm / 660 nm
Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth
Működési feszültség AC 100-240V 50 / 60Hz
Teljesítmény 20 W
Súly 2,6 kg
Termékméretek 390 x 160 x 390 mm
390 x 160 x 500 mm (oldalsó panelekkel való magasságkiegészítés után)
Termék részletei
aspara
528860
20 db

Megadott referenciák

ean13
4897073821511
MPN (Gyártói cikkszám)
GS1004EU

Kövess minket Facebook-on