Gosund EP8 WiFis okoskonnektor Tuya
  • Gosund EP8 WiFis okoskonnektor Tuya
  • Gosund EP8 WiFis okoskonnektor Tuya

Gosund EP8 WiFis okoskonnektor Tuya

307598
Gosund | NiteBird
4 120 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Gosund EP8 Wi-Fi okos aljzat

A Gosund EP8 dugalj lehetővé teszi, hogy otthoni készülékeit okos eszközzé alakítsa. Lehetővé teszi az összekapcsolt felszerelések távoli vezérlését - egyszerűen használja a Gosund, Smart Life vagy TUYA alkalmazást. Az Amazon Alexa és a Google Assistant hangasszisztensekkel is kompatibilis. Lehetővé teszi munkaidőbeosztások létrehozását, időzítők beállítását és kiválasztott eszközök csoportos vezérlését. Az EP8 segítségével könnyebben kezelheti okos otthonát!

3.jpg

Sokoldalú lehetőségek az alkalmazással

Mostantól minden szükséges információ a kezed ügyében van. Az EP8 aljzat kompatibilis az olyan alkalmazásokkal, mint a Gosund, TUYA és Smart Life. Ez azt jelenti, hogy okostelefonoddal kényelmesen vezérelheted a hozzá kapcsolt készülékkel! Csak néhány kattintással például be vagy kikapcsolhatod a készüléket, beállíthatod az üzemidőt vagy testre szabhatod a beállításokat.

5.jpg

Hangvezérlés

Mostantól még könnyebbé teheted a készülék vezérlését. Az EP8 aljzat kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa okos asszisztensekkel, így egyszerű hangutasításokkal működtetheted. Főzöl és elfoglaltak a kezeid, és szükséged van némi extra világításra? Vagy talán aludni mész, és nem akarsz kiszállni az ágyból, hogy lekapcsold a lámpát? A Gosund EP8 segítségével néhány szócskával be- vagy kikapcsolhatsz bizonyos eszközöket!

1.jpg

Eszközmegosztás

Szeretnéd, ha más családtagjaid is távolról vezérelni tudnák az EP8-csatlakozókhoz csatlakoztatott eszközöket? Lehetőség van rá! Miután hozzáadtad a kiválasztott berendezést az alkalmazáshoz, megoszthatod más felhasználókkal is. Így szeretteid kényelmesen működtethetik a kávéfőzőt vagy kikapcsolhatják a lámpát, ha elfelejtették ezt megtenni, mielőtt elhagynák a házat.

2.jpg

Időzítők és ütemtervek

Hozz létre magadnak egy okos otthont, ahol jól élsz. Az EP8 csatlakozók lehetővé teszik az összekapcsolt eszközök üzembe helyezéséhez kapcsolódó munkaidő-beosztások beállítását. Így például beállíthatod a kávéfőzőt, hogy automatikusan elkészítse az illatos kávét reggel 7 órakor, amikor felébredsz, és kikapcsolja a lámpákat este 11 órakor, amikor elalszol. Van egy időzítő funkció is, így a kiválasztott készülék automatikusan kikapcsolja magát beállított idő után.

7.jpg

Fejlett design

Válassz a legmagasabb minőséget és olyan berendezéseket, amelyek hosszú ideig kiszolgálnak téged. A Gosund EP8 dugaszolója tűzálló PC V0 műanyagból készül - rendkívül tartós és strapabíró. Wi-Fi kapcsolatot használ, és rendkívül egyszerű a konfigurációja - nem okoz nagy problémát. Ráadásul a termék 16A maximális terhelést bír el, ami rengeteg alkalmazási lehetőséget biztosít.

6.jpg
Márka Gosund
Modell EP8
Csomagonkénti darabszám 1
Áramerősség 16A
Max. teljesítmény 3680W
Méretek ?55*55*74mm
Anyag Tűzálló PC V0
Feszültség 220-240V
Wi-Fi 2,4 GHz 802.11b/g/n
Wi-Fi chipset RTL8720CF
App Gosund / Smart Life / TUYA
Kompatibilitás Amazon Alexa és Google Assistant
Biztonsági típus LED
Időzítőkapcsoló Igen
Állapotjelző LED
Aktuális energia mérés Nem
Földelési lyuk Igen
Termék részletei
Gosund | NiteBird
307598
20 db

Megadott referenciák

ean13
6972391289477
MPN (Gyártói cikkszám)
EP8
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on