Midea S8+ robotporszívó
  • Midea S8+ robotporszívó
  • Midea S8+ robotporszívó
  • Midea S8+ robotporszívó
  • Midea S8+ robotporszívó
  • Midea S8+ robotporszívó
  • Midea S8+ robotporszívó

Midea S8+ robotporszívó

305547
Midea
141 050 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Midea S8+ intelligens porszívó automatikus kiürítő állomással

Vásároljon okosan és válassza a Midea S8+ takarító robotot. Rendelkezik egy automatikus kiürítő állomással a még nagyobb kényelem érdekében. Kitakarítja a padlókat és a tartályban lévő vizet sterilizálja, így biztos lehet benne, hogy a felület tiszta és gyermeked biztonságosan játszhat rajta. Akár 4000 Pa szívóerővel és V-alakú kefével távolít el minden szennyeződést az útjából, és LDS navigációja intelligensen ütemezi a takarítást. Nézze meg, mivel tud még meglepni!

Midea/S8Plus/13

Időt takarít meg

Tapasztalja meg, hogy a takarítás milyen könnyű és szórakoztató lehet! A csomagban található állomás kiüríti a tartályt Ön helyett. Ez higiénikus, és időt spórol. A tartály kiürítése után a robot ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Emellett a porzsák egy hónapig tart, csökkentve annak cseréjének gyakoriságát.

Midea/S8Plus/18

Modern technológia

Biztosítsa családjának a tiszta és biztonságos környezetet. A Midea takarító robot eltávolítja a csapvízben lévő káros anyagokat, így biztos lehet benne, hogy a padlók tiszták. A modern technológia használata érzékelheti a víz szennyeződésének mértékét, és garantálja, hogy a víz 99,9%-ban steril.

Midea/S8Plus/17

Nagy víztartály

Félsz, hogy feltörlés közben kifogy a víz a tartályból? Ne aggódj! Az S8+ 250 ml-es víztartállyal rendelkezik, ami körülbelül 200 m? takarított felületre fordítható. Használja az alkalmazást, hogy beállítsa az optimális vízadagolási szintet, hogy megelőzze a vízkárokat.

Midea/S8Plus/16

Magas takarítási hatás

Szeretné otthona padlóit hibátlanul tisztán tartani? A felmosópad rezgési frekvenciája percenként 500 ütés, ami magas takarítási hatásfokot (78%) eredményez. Ráadásul a háromszoros szűrőrendszer hatékonyan távolítja el a port és az allergéneket, így élvezheti a tiszta és biztonságos környezetet saját otthonában.

<Midea/S8Plus/21

Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket

Az S8+ egyik előnye a keféje, amely 4000 Pa szívóerővel működik. Alaposan felszedi az útjába kerülő szennyeződéseket, így a padlója tiszta marad. Ráadásul a V-alakú kefe gyengéden, de hatékonyan porszívózza a felületeket, és formája megakadályozza, hogy a haj belegabalyodjon. Ráadásul az S8+ automatikusan növeli a teljesítményt, ha szőnyeg kerül az útjába.

Midea/S8Plus/12

Új navigációs rendszer

Még kényelmesebb takarítási élmény érdekében a robot támogatja az új LDS navigációs rendszert. Ez lehetővé teszi az S8+ számára, hogy saját takarítási ütemtervét állítsa össze, míg Ön ebben az időben pihenhet. Ütközésérzékelőkkel felszerelve hatékonyan kerüli el a lépcsőket, hogy megakadályozza a készülék károsodását, és beállíthatja az időpontot, amikor a robotnak el kell kezdenie a takarítást.

Midea/S8Plus/23

Kényelmes használat

Az S8+ használata öröm. Irányíthatja anélkül, hogy fel kellene kelnie a kanapéról. A készülék mind az alkalmazással, mind a hangsegéddel működik, így jobb felhasználói élményt biztosít. A robot emlékszik a többszöri szoba térképeire, így a kettes házak tulajdonosai is használhatják. Beállíthatja azt is, hogy a robot mely helyiségekben porszívózzon vagy felmossa a padlót.

Midea/S8Plus/22

Akár 180 perc működés

A készülék 5200 mAh-s lítiumakkumulátora körülbelül 180 perc használatot biztosít egyetlen töltéssel, így akár nagyobb házat is kitakaríthat vele. Ha az akkumulátor lemerülne munka közben, a készülék megtalálja a töltőállomást, és ha az energia visszaállt, ott folytatja, ahol abbahagyta.

Midea/S8Plus/14

Halk működés

A robot közvetlen hajtású motorral és a szívóventilátor lapátja javított kialakítású. Ez csökkenti a magas frekvenciájú hangokat. Eredményképpen a robot zajszintje 67 dB (A), és folytathatja a munkát, vagy pihenhet anélkül, hogy zavaró zajra kellene figyelnie.

Midea/S8Plus/19

A dobozban

  • Intelligens porszívó
  • Porösszegyűjtő / dokkoló állomás
Márka Midea
Modell S8+
Teljesítmény 55W
Szívóerő 4000Pa
Motor kefeféktelen
Porzsák kapacitás 450ml
Víztartály kapacitás 180ml
Akkumulátor kapacitás 5200mAh
Zajszint 67dB(A)
Porszívó súlya 4.4kg
Feszültség 14.4V
Porösszegyűjtő / dokkoló állomás mérete 454x301x440mm
Porzsák kapacitás 250ml
Működési idő Akár 180 percig
Elektrolízis fertőtlenítés igen
Kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant
App M-SmartLife APP
Szín fekete
Termék részletei
Midea
305547
1 db

Megadott referenciák

ean13
6956079714307
MPN (Gyártói cikkszám)
S8+
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on