Baseus i-Wok 2 monitorlámpa (fekete)
  • Baseus i-Wok 2 monitorlámpa (fekete)
  • Baseus i-Wok 2 monitorlámpa (fekete)
  • Baseus i-Wok 2 monitorlámpa (fekete)
  • Baseus i-Wok 2 monitorlámpa (fekete)
  • Baseus i-Wok 2 monitorlámpa (fekete)
  • Baseus i-Wok 2 monitorlámpa (fekete)

Baseus i-Wok 2 monitorlámpa (fekete)

307615
BASEUS
14 910 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Baseus i-Wok 2 monitor lámpa

Optimális megvilágítást biztosít, amikor dolgozik, tanul, böngészik az interneten vagy játszik. A Baseus i-Wok 2 monitorlámpa szembarát fényt generál, amely nem okoz vakító fényt, csillogást vagy villódzást. A fényerőt és a színhőmérsékletet is beállíthatja a 2700-6500 K tartományban. A készülék magas színvisszaadási indexével, Ra>95-os értékével is kiemelkedik. Emellett a lámpa további háttérvilágítással és praktikus érintőpaneles vezérléssel rendelkezik.

7.jpg

Optimális megvilágítás

A lámpa aszimmetrikus kialakításának köszönhetően a fény a munkaterületre és nem a monitorra esik, így nem fárasztja a szemet, nem okoz vakító fényeket. Emellett a CRI Ra>95 azt jelenti, hogy az ezen a módon világított tárgyak gyönyörű, természetes színekben tündökölnek. Nem kell aggódnia a káros kék fény miatt sem. Akár 80 magas minőségű LED-dióda garantálja az optimális megvilágítást szinte minden helyzetben.

2.jpg

Állítsa be a fényt az igényei szerint

Győződjön meg arról, hogy minden alkalomra megfelelő megvilágítása van. A Baseus monitorlámpa lehetővé teszi a fényerő és a színhőmérséklet beállítását a 2700-6500 K tartományban. Továbbá, egy smart chip-nek köszönhetően, elmenti az utoljára használt beállításokat, így nem kell minden alkalommal beállítania. A hideg, erős fény koncentrációra ösztönöz - ideális munka vagy tanulás esetén. A meleg, lágy fény segít ellazulni - kapcsolja be, amikor filmet vagy sorozatot néz.

1.jpg

Érintős vezérlés

Nincs több gomb nehezen elérhető helyen! A Baseus i-Wok 2 lámpa praktikus érintőpaneles vezérléssel van felszerelve, így sokkal könnyebb használni. Segítségével nem csak be- vagy kikapcsolhatja a lámpát, hanem állíthatja a fényerőt és a színhőmérsékletet is. Mostantól minden, amire szüksége van, az ujjai alatt van! Kényelmesen kapcsolja be a lámpát és szabályozza a fényerőt - nem kell többé elszakadnia a munkájától.

4.jpg

Magas minőségű kidolgozás

A Baseus monitorlámpa nemcsak funkcionális, hanem stílusos, modern designja miatt is lenyűgöző. Az alumínium ötvözetű magas minőségű anyag biztosítja a kiváló tartósságot és a hatékony hőelvezetést. Emiatt a készülék még hosszabb használat során sem fog túlmelegedni! A lámpa további háttérvilágítással is rendelkezik, amely még izgalmasabb karaktert ad neki. Mostantól egyszerűen gondoskodhat egyedi hangulatról a szobájában!

3.jpg

Egyszerű telepítés

A lámpa felszerelése semmilyen problémát nem okoz. Könnyen felhelyezheti a monitorra speciálisan kialakított tartóval és fogóval. Az eszköz gondosan kidolgozott kialakítása biztosítja a szükséges stabilitást - ne aggódjon, hogy elázik vagy remegni fog. A lámpa 0-35°-os tartományban is forgatható. Így még jobban beállíthatja a magasságát és a fény szögét az Ön igényeihez és a monitor típusához.

5.jpg

A dobozban

  • Monitor lámpa
  • Tápkábel
Márka Baseus
Név i-wok2 sorozatú USB aszimmetrikus fényforrású képernyőháttérvilágítás (Ifjúsági)
Modell DGIW000101
Szín Fekete
Fényforrás LED
Fényforrások száma 80
CRI RA>95
Színhőmérséklet 2700-6500K
Fényerő 160 lm
Bemeneti nominális áram 5V 1A (max.)
Névleges teljesítmény 5 W (max.)
Működési hőmérséklet -10°C-40°C
Anyag Alumínium ötvözet + ABS + PC
Méretek 442x45 mm
Súly kb. 280 g
Termék részletei
BASEUS
307615
20 db

Megadott referenciák

ean13
6932172609719
MPN (Gyártói cikkszám)
DGIW000101
13 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on