Hobbywing XERUN XR8 Pro G2 szabályozó - fekete
  • Hobbywing XERUN XR8 Pro G2 szabályozó - fekete
  • Hobbywing XERUN XR8 Pro G2 szabályozó - fekete
  • Hobbywing XERUN XR8 Pro G2 szabályozó - fekete
  • Hobbywing XERUN XR8 Pro G2 szabályozó - fekete

Hobbywing XERUN XR8 Pro G2 szabályozó - fekete

306506
Hobbywing
99 810 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Hobbywing XeRun XR8 Plus G2S szabályozó

A Hobbywing márkájú szabályozó bármely versenyen bebizonyítja értékét. Lenyűgözően hatékony és gyors teljesítményével tűnik ki, és majdnem 30 testreszabható paraméterrel könnyedén beállítható az Ön igényeinek megfelelően. A dedikált alkalmazásban hozzáférhet a legfontosabb információkhoz, és használhatja a Full-Sensored módot. Az IP5X védelmi besorolás lehetővé teszi a termék szinte bármilyen környezetben történő használatát.

10.jpg

Páratlan teljesítmény

Élvezze a fokozott teljesítményt. Egy kompatibilis Hobbywing motorral párosítva az XR8 Plus G2S vezérlő kihasználhatja a Turbo Timing technológiát. De nem áll meg itt! A Hobbywing G3 4268 vagy 4274 motorokkal párosítva az egység támogatja akár a 48 fokos Boost-ot is, ami az előző modellhez, a G2-höz képest 50%-kal nagyobb hatékonyságot biztosít. Ez lesz az Ön új módja a versenyelőny megszerzésére!

1.jpg

Vezeték nélküli képesség és kényelmes hozzáférés az adatokhoz

Szerezze meg a teljes irányítást. Az OTA programozó (külön vásárolható) és a Hobbywing HW Link alkalmazás lehetővé teszi a paraméterek vezeték nélküli programozását, valamint a frissítések letöltését és telepítését. Kényelmes hozzáférést biztosítanak a létfontosságú információkhoz. A valós idejű adatnaplózási funkció lehetővé teszi a gáz, feszültség, áramerősség, hőmérséklet vagy fordulatszám valós idejű ellenőrzését, többek között. Megjegyzés: a Bluetooth korlátozott hatótávolsága miatt a funkció legfeljebb 5 méteres távolságon belül működik.

2.jpg

Azonnali működés

Az új kommunikációs protokollnak köszönhetően gyorsabban állíthatja be a paramétereket és frissítheti a szoftvert. Ha az LCD programozóval párosítja a vezérlőt, az eszköz akár kétszeres átviteli sebességet is biztosíthat. Ha pedig az XR8 Plus G2S-t OTA programozóval párosítja, akkor akár 3-4-szer gyorsabb lesz. (A készlet nem tartalmaz programozókat).

5.jpg

Megbízható védelem

Nem kell aggódnia a berendezései biztonsága miatt sem. A szabályozó feszültség- és polaritás-visszafordítási akkumulátorvédelmi áramkörrel van felszerelve. Ezen felül különleges hővédelem védi a kondenzátort a felrobbanástól és a túlterheléstől.

3.jpg

További fejlesztések - Full-Sensored mód és BEC kapcsoló

A szabályozó a Full-Sensored módban működik, amikor kompatibilis Hobbywing motorokkal, például a 1:8 méretarányú G3 sorozattal párosítják. Ráadásul a beépített BEC módválasztó, amelynek maximális kimeneti árama 15 A, és a konfigurálható feszültség 6-8,4 V közötti (0,1 V-os lépésekben), lehetővé teszi a szabályozó széles körű szabványos vagy nagyfeszültségű szervókhoz történő használatát.

9.jpg

Ingyenes paraméterbeállítási lehetőség

Szabja a szabályozót a saját elvárásainak megfelelően. Ön például a PWM gázfrekvenciát, a fékfrekvenciát és a Boost/Turbo Timingot is állíthatja, például. Mindez lehetővé teszi a kiválasztott beállítások pontos beállítását az önvezetési stílusának és a versenypálya felületének megfelelően.

7.jpg

Megbízható elektronikus kapcsoló

Az eszköz egy fejlett elektronikus be-/kikapcsolóval van felszerelve. Háza vízállóvá és porállóvá teszi. Felejtse el a legtöbb szabványos mechanikus kapcsolóra jellemző problémákat - az XR8 Plus G2S meglepi Önt megbízható működésével.

8.jpg

Porálló

A vezérlő az IP5X besorolással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ellenáll a pornak - ezek alig jelentenek számára fenyegetést. Tehát szinte bárhol használhatja, anélkül, hogy aggódnia kellene. Nem számít, milyen környezetben zajlik a verseny - nem kell aggódnia az eszköz biztonsága miatt.

6.jpg
Termék név XeRun XR8 Plus G2S
Termékszám 30113304
Méretarány 1:8
Folyamatos / pillanatnyi áram 200A / 1080A
Tápellátás 2-6S Lipo
Kimenet BEC
Módválasztó: 6V/8.4V,6A; folyamatos/csúcsáram: 6A/15A (módválasztó)
Bemeneti kábelek Fekete- 11AWG-200mm *2
Kimeneti kábelek Fekete- 11AWG-200mm *3
Bemeneti csatlakozó Nincs
Kimeneti csatlakozó Nincs
A szabályozóban beállítógomb Inaktív
Led Program Box Inaktív
LCD Program Box Támogatott
OTA programozó Támogatott
Programozási port Független programozási port
Szoftverfrissítés Támogatott
Méret 56.1 x 42.1 x 38.5mm
Súly 122 g
Termék részletei
Hobbywing
306506
1 db

Megadott referenciák

ean13
6938994408622
MPN (Gyártói cikkszám)
HW30113304
10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on