Superfire GT-R3 kerékpár első lámpa, 600lm, USB
  • Superfire GT-R3 kerékpár első lámpa, 600lm, USB
  • Superfire GT-R3 kerékpár első lámpa, 600lm, USB

Superfire GT-R3 kerékpár első lámpa, 600lm, USB

304534
Superfire
5 170 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Superfire GT-R3 biciklilámpa

Valaha vezettél biciklit megfelelő világítás nélkül? A sötétben történő vezetés, amikor az úton lévő tárgyakat vagy a közeledő embereket nem látod, nem csak nehéz és bosszantó, hanem veszélyes is. A Superfire GT-R3 biciklilámpa segít megoldani hasonló problémáidat! Ez az eszköz erős fényt biztosít, amelyet igényeid szerint állíthatsz be, az 6 különböző üzemmódból választva. A készülék könnyen telepíthető, kinézete is nagyszerű, és IPX5 minősítéssel rendelkezik. Az hosszan tartó akkumulátor hosszú futási időt biztosít. A GT-R3-as akár egy zseblámpaként is használható.

1.jpg

6 fényüzemmód - válaszd ki a megfelelőt neked

A lámpa akár 6 fényüzemmódot is kínál, így könnyen beállíthatja az útviszonyokat, valamint az Ön igényeit és szokásait is. Választhat a 100%-os vagy 50%-os általános világítás, 100%-os reflektorfény, 100%-os általános és reflektorfény, valamint a villanót és a lélegző piros fény között az egység oldalán. A GT-R3 megfelelő az akár a legigényesebb kerékpárosoknak is!

2.jpg

Hosszú futási idő

Nem kell aggódnia amiatt, hogy a zseblámpa váratlanul lemerül, mikor a legkevésbé számít rá. A GT-R3 akkumulátora 2400 mAh kapacitással van felszerelve, amely nagy tartóssággal rendelkezik. A kiválasztott módtól függően a készülék akár egyetlen egy feltöltéssel akár 2-7 órán keresztül is működhet. A lámpa töltéséhez csak csatlakoztassa a beépített micro USB porton keresztül az áramforráshoz. Az egység tetején elhelyezett jelzők tájékoztatást nyújtanak az akkumulátor állapotáról.

3.jpg

Megbízható minden helyzetben

Nem félsz, még a legkülönbözőbb utakon sem igazán? Szerezzen magának egy zseblámpát, amely ezt elbírja! A GT-R3 IPX5 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy használhatja napsütésben vagy esőben anélkül, hogy aggódnia kellene érte. Egyszerű vízsugarak nem jelentenek nagy veszélyt. A Superfire segítségével biztonságosan menekülhet egy zivatar elől, és hazaérhet, hogy kiszáradjon és átmelegedjen.

4.jpg

Az Ön kényelme érdekében készült

Az erős alumíniumötvözet nem csak megóvja a zseblámpát a károsodástól, hanem modern, stílusos érzést is kölcsönöz neki. A tok tetején érzékeny gomb található, amely segítségével kényelmesen kezelheti a készüléket. A zseblámpa telepítése gyerekjáték - csak használja a praktikus karikát, amely lehetővé teszi a lámpa gyors és stabil rögzítését a kerékpár kormányára.

5.jpg

Hasznos különböző helyzetekben

A lámpa erős fényt biztosít, amelynek állíthatósága lehetővé teszi különböző módon való használatát. A GT-R3 jól jön egy éjszakai kerékpáros túrán, és akkor is, ha visszatérése késik, és sötétedés után kell mennie. Többre vágysz? Semmi sem akadályozza meg ezt a praktikus eszközt használatában, mint egy zseblámpában!

6.jpg

A dobozban

  • Biciklilámpa (beépített újratölthető akkuval)
  • USB kábel
Márka Superfire
Modell GT-R3
Fényforrás JINGRUI XK x2
Fényerő 600lm
Teljesítmény 7W x2
Tápellátás Beépített 18650 akkumulátor
Akkumulátorkapacitás 2400mAh
Működési idő 2-7 óra
Töltési idő Körülbelül 3 óra
Tartomány Akár 130m
Anyag Alumínium
Méretek 107x48x32mm
Súly 209g
Töltési csatlakozó micro USB
Termék részletei
Superfire
304534
20 db

Megadott referenciák

ean13
6956362994478
MPN (Gyártói cikkszám)
GT-R3
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on