Bicycle handlebar bag Rockbros B39-1
  • Bicycle handlebar bag Rockbros B39-1

Bicycle handlebar bag Rockbros B39-1

528781
Rockbros
6 320 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Rockbros B39-1 kerékpár markolat táska

Gyakran biciklitúrázol? Szeretnéd kényelmesen tárolni azokat a dolgokat, amikre szükséged van? A Rockbros B39-1 táska akár 1,5l-es kapacitással és több zsebbel rendelkezik, így könnyen hozzáférhetsz a telefonodhoz vagy kulacsodhoz. Az eszköz magas minőségű anyagokból készült, és 4 velcro csattal van felszerelve, amellyel könnyedén rögzítheted a kerékpárodhoz.

 

Nagy kapacitás

Ne aggódj azért, hogy elfogy az alapvető dolgokhoz szükséges hely. A táska kapacitása akár 1,5l, amely elegendő lehet egy vízpalack, telefon, snack, biciklipumpa és kerékszerelő készlet elhelyezéséhez is. A speciális rekeszek segítenek szervezni a helyet és rendben tartani a dolgokat. A telefonodhoz vagy pénztárcádhoz is könnyen hozzáférhetsz az oldalsó zsebben keresztül.

 

Jól átgondolt dizájn

A táska kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nagyon tartósak és ellenállóak a sérülésekkel szemben. Egy kis esős idő sem riasztja meg. Különös figyelmet érdemel az eredeti tervezés is, amelynek köszönhetően az eszköz stílusos és modern hatást kelt. Ráadásul a táska úgy van tervezve, hogy ne álljon ki a kerékpár vázán túl - így ne aggódj a lábad beakadása miatt biciklizés közben.

 

Problémamentes rögzítés

Akár 4 velcro pánttal is rendelkezik a táska, amellyel gyorsan és biztonságosan rögzítheted a kerékpárodhoz. Azok helyzetét is testre szabhatod a kerékpár váza alakjához. Tehát könnyen felszerelheted az eszközt szinte bármely helyzetben! Ráadásul van lehetőséged a velcro hosszúságának kivágására is igény szerint. Bármilyen kerékpárral is utazol - a Rockbros kerékpártáska biztosan jól jön.

 

Még több kényelem

Növeld a láthatóságodat az úton. Az B39-1-es modell reflex csíkkal van ellátva, így biztonságosabbnak érezheted magad, még ha túrád hosszú és sötét is lenne. Egyéb jellemzői közé tartozik a kiváló minőségű cipzár és kulcstartó is. Ezenkívül egy speciális PE műanyag betét megakadályozza a táska deformálódását és csökkenti a benne elhelyezett tárgyak károsodásának kockázatát.

 

Márka Rockbros
Név Kerékpár Első Háromszög Táska
Modell B39-1
Szín Fekete
Anyag PU laminált nem szőtt anyag / 210D bélelés
Kapacitás Kb. 1,5l
Méretek Kb. 25 x 22 x 5,5 cm
Súly Kb. 205g
Termék részletei
Rockbros
528781
20 db

Megadott referenciák

ean13
5905316145344
MPN (Gyártói cikkszám)
B39-1
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on