Polarized cycling glasses Rockbros 10171
  • Polarized cycling glasses Rockbros 10171

Polarized cycling glasses Rockbros 10171

531386
Rockbros
6 220 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
9 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 24., kedd   -  Foxpost automata

2024. szeptember 24., kedd   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 25., szerda   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Kerékpáros szemüveg, polarizált Rockbros 10171

Biciklizel? Fogsz horgászni? Vagy csak a szabadban vagy szívesen? Gondoskodj a kényelmedről és válassz a Rockbros polarizált sport szemüvegei közül! A nagyméretű lencsék tág látóteret biztosítanak, a polarizáló szűrő hatékonyan csökkenti a visszaverődő fényt, így tisztán és élesen láthatod a képet. Az lencse felülete por- és koszlepedőnek ellenálló. Az szemüveg rendkívül könnyű és nem okoz kellemetlenségeket, a keret pedig rugalmas TR90 anyagból készül, így az szemüveg ellenáll az nyújtásnak és a hajlításnak és könnyedén illeszkedik az arcformádhoz. Az szemüvegek tartozéka a myopiás embereknek szánt keretek.

 

Tiszta látás minden körülmények között

A Rockbros szemüvegek lencséi polarizáló szűrővel rendelkeznek, hogy megszüntessék a fényszóró és vakító különféle felületekről visszaverődő, szétszórt fényt. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy még a legnapsütésesebb napon is tisztán láss. Az szemüvegek javítják a kényelmedet vezetés vagy biciklizés közben a napon, és nagyszerűek hegyi túrázáshoz vagy horgászáshoz, amikor a szétszórt fény különösen vakító.

 

Átgondolt design

A termék magas minőségű TR90 anyagból készül, ezért olyan ellenálló. Az szemüveg nem sérül meg a hajlítástól és nyújtástól, és könnyedén illeszkedik bármely arcra. Ráadásul könnyen beállíthatod az állítható orrpárnák méretét az igényeid szerint. A feles szárak üresek, ezért rendkívül könnyűek, és nem okoznak kellemetlenséget akkor sem, ha órákon át viselod az szemüveget. A nagy integrált lencse csak a közepén keretes - ilyen megoldás széles látóteret biztosít, és nem zavarja a képet, ami különösen fontos például biciklizés során.

 

Integrált javító keretek

Rövidlátó vagy és nehéz a nélkülözés szemüveg nélkül? Most ez nem probléma! A Rockbros szemüvegek speciálisan kialakított keretekkel vannak felszerelve a korrekciós lencsékhez, amelyek tökéletesen illeszkednek a polarizált lencsébe, és speciális gumi korongokkal vannak attól elkülönítve. Mindössze annyit kell tennie, hogy az érdekében megfelelő lencséket helyezi be a keretbe, hogy tisztán és világosan lásson minden körülmények között.

 

Tartalom

  • Polarizált szemüveg x 1
  • Rövidlátó keret x 1
  • Polarizáció teszt kártya x 1
  • Szemüveg tok x 1
  • Védő tok x 1
  • Tanúsítvány x 1
  • Pótoló kendő x 1

 

Gyártó Rockbros
Modell 10171
Név Kerékpáros szemüveg, polarizált
Anyag TAC polarizer + TR keret + PC szárak
Súly kb. 24 g
Méretek 140 x 52 x 32 mm
Termék részletei
Rockbros
531386
9 db

Megadott referenciák

ean13
5905316146198
MPN (Gyártói cikkszám)
10171
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on