Mouse and keyboard combo Omoton KB066 30 (Silver)
  • Mouse and keyboard combo Omoton KB066 30 (Silver)
  • Mouse and keyboard combo Omoton KB066 30 (Silver)

Mouse and keyboard combo Omoton KB066 30 (Silver)

321373
Omoton
11 600 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Omoton KB066 ezüst (ezüst) billentyűzet + egér szett

Könnyítse meg a munkáját. Az Omoton gyakorlati szett a Apple-eszköz felhasználók számára készült - 78 gombos billentyűzet és egy 1600DPI-ig állítható felbontású egér is szerepel benne. A készülékek Bluetooth segítségével csatlakoznak a táblagéphez vagy a laptopokhoz, és kényelmes használatot biztosítanak. Emellett könnyű, hordozható kialakítással rendelkeznek.

Kompatibilis az ön eszközeivel

A csomagban található eszközök többek között az iOS 13, az iPadOS 13 és újabb operációs rendszerekkel kompatibilisek. Egyszerűen párosíthatja őket például az iPad Pro 12.9, a iPad mini 5 és más modellekkel. Párosíthatja őket más Bluetooth-készülékekkel is, például laptopokkal és számítógépekkel. Ráadásul a készülékek gyors és stabil átvitelt garantálnak 10 m-es hatótávolságon belül. A késések, a zavarok és más jelminőségi problémák a múlté!

Hordozható kialakítás - használati kényelem

A szettben található mindkét készüléket jellemzi a könnyű, hordozható kialakítás. Ennek köszönhetően szinte bárhol elkísérhetik Önt - könnyedén beleférnek egy hátizsákba vagy laptop táska! Ráadásul mind az egér, mind a billentyűzet kényelmes használatot biztosít, és halk gombokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy például egy könyvtárban vagy kávézóban is könnyedén használhatja őket - ne aggódjon, hogy a kattintások hangja zavarná a többieket!

Hosszú működési idő

Az egérhez elegendő egy AA elem, a billentyűzethez pedig két AAA elem szükséges (nem tartozék). Ne aggódjon, hogy gyakran kell cserélnie őket - meglepően hosszú működési időt biztosítanak. Ráadásul 10 perc inaktivitás után mindkét készülék alvó módba lép. Ez teszi őket energiatakarékosabbá! Felébresztéshez csak nyomjon meg bármelyik gombot és várjon egy kicsit.

Kényelmesen használható billentyűzet

A billentyűzet, amelyet a csomagban talál, 78 billentyűvel rendelkezik, amelyek ollókapcsolókkal vannak felszerelve. Ennek eredményeként zökkenőmentes, kényelmes működést garantál és gyors válaszidőt biztosít. Különleges multimédia gombokat is kínál, amelyek lehetővé teszik például a hangerő gyors szabályozását vagy a lejátszás leállítását. Ergonomikus kialakítása is különlegessé teszi. A beépített tartó 8°-os dőlést biztosít a billentyűzetnek, és az extra csúszásmentes párnák garantálják, hogy nem csúszik el az asztal felületén.

Univerzális egér

A szettben található egy univerzális számítógépes egér is, amely többféle alkalmazásra tökéletes. 3-fokozatú felbontás-beállítást tesz lehetővé 800/1200/1600DPI tartományban, ami azt jelenti, hogy sikeresen használni fogja többek között munkában, általános internetes böngészés közben, fotószerkesztéshez vagy akár játék közben is. Ráadásul a készülék tökéletesen illeszkedik a kezébe és nagyon kényelmes használata.

 

A dobozban

  • Vezeték nélküli billentyűzet
  • Vezeték nélküli egér
  • Felhasználói kézikönyv

Billentyűzet

Márka Omoton
Modell KB066
Szín Ezüst
Csatlakozás Vezeték nélküli
Csatlakozó Bluetooth
Hatósugár vezeték nélküli módban Akkár 10m
A billentyűk száma 78
Kapcsolók Olló
Háttérvilágítás Nem
Méretek Kb. 284x119x5mm
Tápegység 2x AAA elem (nem tartozék)
Kompatibilitás iOS 13 és újabb, iPadOS 13 és újabb
Egyéb Multimédia gombok

 

Egér

Márka Omoton
Modell BM002
Szín Ezüst
Csatlakozás Vezeték nélküli
Csatlakozó Bluetooth
Hatósugár vezeték nélküli módban Akkár 10m
Felbontás 800 / 1200 / 1600DPI
Tápegység 1x AA elem (nem tartozék)
Méretek Kb. 107x60x26mm
Termék részletei
Omoton
321373
20 db

Megadott referenciák

ean13
6975969180008
MPN (Gyártói cikkszám)
KB066 Silver
3 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on