PGYTECH CPL-szűrő DJI Mavic 3 (P-26A-035)
  • PGYTECH CPL-szűrő DJI Mavic 3 (P-26A-035)

PGYTECH CPL-szűrő DJI Mavic 3 (P-26A-035)

305867
PGYTECH
4 290 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
5 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

CPL szűrő PGYTECH márka DJI Mavic 3-hoz (P-26A-035)

A szűrők elengedhetetlenek a drónfelvételek minőségének javításához, és figyelemre méltó megjelenést kölcsönöznek neked. Ha még nem vagy meggyőződve, akkor tudnod kell, hogy a szűrő növeli a szín telítettségét és a kép tisztaságát, megakadályozza az UV-fény bejutását, és 2-5 vagy 6-9 fokozatú változatban érhető el. Emellett a szűrő tartós, de ugyanakkor könnyű is, a szakmai üveg bázismaterialnak köszönhetően és többrétegű bevonatának köszönhetően csökkenti a tükröződést.

2.jpg

A Mavic 3 CPL szűrő

Talán te is találkoztál már a felvételek készítésekor a hó, víz vagy repülőgép ablaküvegén visszatükröződő fényekkel, ami zavaró tükröződést okoz. Ez azonban már nem okozhat gondot, hiszen megoldásra találtunk! A Mavic 3 CPL szűrőjével tisztább és élénkebb felvételeket készíthetsz, mivel a szín telítettsége és a kép tisztasága is növelhető vele. A polarizációs hatás változtatásához egyszerűen forgasd el.

3.jpg

Könnyű és tartós

A szűrő tartós, de ugyanakkor könnyű is. A CNC alumíniumvázának köszönhetően rendkívül ellenálló a korroziónak és az elhasználódásnak. Ez pedig azt jelenti, hogy a drónod egyensúlya sem változik meg tólta.

8.jpg

Az optikai üveg gondoskodik a nagy felbontású képekről

A szűrő az optikai üveget rendezte és csiszolta többször, hogy alacsonyabb törésmutatót kapjon. Az eredmény pedig az, hogy igazán pontos színek jelennek meg a felvételeken.

6.jpg

Ellenálló

A szűrő többrétegű víz- és olajtaszító bevonattal van ellátva, így könnyű tisztán tartani. A bevonat kemény, ezért garantált a karcolásmentesség.

1.jpg

A tükröződéscsökkentő bevonat

A felvételekhez használt szűrő tükröződéscsökkentő bevonata nem befolyásolja az árnyalati egyensúly és a színek pontosságát, így biztos lehetsz benne, hogy a felvétel pontosan megjeleníti majd a valóságot...

6.jpg
Márka PGYTECH
Modell P-26A-035
Anyag Alumínium, optikai üveg
Súly 5,7g
Méret f37,24mm * 4,9mm
Kompatibilitás Mavic 3
Termék részletei
PGYTECH
305867
5 db

Megadott referenciák

ean13
6970801337091
MPN (Gyártói cikkszám)
P-26A-035
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on