PGYTECH 2-5 Stage VND -szűrő DJI Mavic 3 / Mavic 3 CINE (P-26A-016)
  • PGYTECH 2-5 Stage VND -szűrő DJI Mavic 3 / Mavic 3 CINE (P-26A-016)

PGYTECH 2-5 Stage VND -szűrő DJI Mavic 3 / Mavic 3 CINE (P-26A-016)

305868
PGYTECH
6 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
5 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

PGYTECH VND 2-5 stop szűrő DJI Mavic 3 / Mavic 3 CINE-hez (P-26A-016)

A szűrők azok az alapvető eszközök, amelyek javítják a drón felhasználhatóságát, valamint kivételes megjelenést biztosítanak a felvételeknek. Ha még mindig bizonytalan vagy, érdemes tudni, hogy a szűrők növelik a színtelítettséget és a képélességet, megakadályozzák az UV fény bejutását, és 2-5 vagy 6-9 fokú verziókban érhetők el. Ráadásul a szűrő tartós, ugyanakkor könnyű, mivel a szűrő professzionális üvegre épülő alapanyagát használja, és a többrétegű bevonat biztosítja ellenállóságát a tükröződések csökkentésével.

A szűrők két verzióban elérhetők

2-5 vagy 6-9 fokú verziókban elérhetőek, lehetővé teszik a fény pontosabb ellenőrzését. Négy ND szűrők hatékonyságával rendelkezik egyetlen VND (változtatható sűrűségű) szűrő is. A 2-5 fokú VND választása ND4, ND8 és ND16 és ND32 egyenértékek közül történik. A VND 6-9 fokú választéka ND64, ND128, ND256 és ND512 egyenértékekből áll. Így időt takaríthatsz meg a szűrők cseréjével töltenéd, amikor változik a fényviszony, és egyszerűen a szűrőt kell testreszabnod az elfordításával.


2-5 fok (videó)

Ez egy lehetőség a profi drónhasználók számára. Segít a záridő sebességének pontos beállításában, így sima videók készítésében tudsz segíteni. Emellett megakadályozza a megfelelő expozícióhoz szükséges fény belépését is a lencsébe.

6-9 fok (hosszú expozíció)

Ha ezt a módszert választod, ami ajánlott hosszú expozíciók és a növelt mozgási elmosódás érdekében, korlátozod a fény beáramlását a lencsébe. Ez biztosítja a megfelelő expozíciót. Ez a lehetőség vészes fényviszonyok mellett is jól teljesít, segít a tükröződések csökkentésében és a megvilágítás egyensúlyainak javításában.


Könnyű és tartós

A szűrő tartós, ugyanakkor könnyű, és CNC alumíniumból készült váznak köszönhetően. Fontos, hogy korrózióálló, és gondosan tervezték. Ennek köszönhetően nem befolyásolja a drón egyensúlyát.


Az optikai üveg a magas felbontásról gondoskodik

A szűrő professzionális üveget használ a bázisanyagának. Többször is megmunkálták és csiszolták, hogy alacsonyabb törésmutatót érjenek el. A végeredmény pontos színvisszaadás.


Ellenállás

Az általános ellenállását a szűrő felületére felvitt többrétegű bevonat biztosítja, ami víz- és olajtaszító hatású. Ennek köszönhetően rendkívül könnyen tisztítható. A szűrő bevonata is kemény, és ez garantálja a karcolásállóságot.


A tükröződések csökkentése

A szűrőben található csillogás csökkentő bevonat nem befolyásolja a színek pontosságát és egyensúlyát. Biztos lehetsz benne, hogy az általad látottak pontosan megjelennek majd a képen.

 

Márka PGYTECH
Modell P-26A-016
Alapanyag Alumínium, optikai üveg
Súly 3,3g
Méret 34,5 mm * 34,1 mm * 3,6 mm,
Kompatibilitás

DJI Mavic 3

DJI Mavic 3 CINE

Termék részletei
PGYTECH
305868
5 db

Megadott referenciák

ean13
6970801337107
MPN (Gyártói cikkszám)
P-26A-016
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on